Μας ελάτε σε επαφή με
Owen Su

Τηλεφωνικό νούμερο : 15099910930

WhatsApp : +8615099910930

Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.

Ειδικός στο σχέδιο και τη συνέλευση PCB των οδηγήσεων. 

  • Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.
  • Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες LZ Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις 10000000-15000000 Ιδρύθηκε Έτος 2009
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας των οδηγήσεων Shenzhen LZ, ΕΠΕ είναι δεσμευμένη στην Ε&Α, την κατασκευή και να ισχύσει κατάλληλου ΤΟΠ LEDs & των προϊόντων των οδηγήσεων από το έτος 2009. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν έξοχο υψηλό - η ποιότητα 3mm, 5mm, 10mm οδήγησε τη δίοδο, 3528,2835,5050,3014,5730,3030 SMD LEDs, χρησιμοποιούνται στις σειρές των τομέων, συμπεριλαμβανομένου του οδηγημένου γραμμικού φωτός, οδήγησαν τον πλήρη φωτισμό κόλπων, οδήγησαν downlight, οδήγησαν το φως επιτροπής, οδήγησαν τον προβολέα, οδήγησαν το σωλήνα, οδήγησαν τη λουρίδα κ.λπ. που παρέχουμε επίσης OEM/ODM κάθε είδος του PCBA των οδηγήσεων. Τα προϊόντα μας έχουν λάβει την έγκριση των πολυάριθμων και γνωστών επιχειρήσεων και στο σπίτι και στο κατάστρωμα.

 

Με την έδρα εντοπίζει στην πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, η τεχνολογία των οδηγήσεων LZ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που λαμβάνει την υποστήριξη της τοπικής κυβέρνησης. Έχουμε τα ανεξάρτητα κτίρια γραφείων που καλύπτουν μια περιοχή περίπου 3000 τετραγωνικών μέτρων με τα εργαστήρια αντιστατικής και παραγωγής μη-σκόνης, και έχουμε εισαγάγει τους πιό προηγμένους αυτοματοποιημένους εξοπλισμούς παραγωγής και τους εξοπλισμούς δοκιμής. Πρόσφατα η επιχείρηση προγραμματίζει να επενδύσει άλλα 5 εκατομμύρια RMB για να κάνει την επιχείρησή μας για να είναι καλύτερη και επαγγελματικότερη η manufactory.

 

Έχουμε μια πεπειραμένη Ομάδα Διοίκησης και μια επαγγελματική τεχνική ομάδα, και όλες οι διαδικασίες έχουν πραγματοποιηθεί αυστηρά από τον όρο ISO9001: 2008 και TS/16949: 2002 που είναι η ισχυρή εξουσιοδότηση στους πελάτες μας για τα προϊόντα μας.

 

Εμμένοντας ιδέα «της τιμιότητας, αποδοτικότητα, καινοτομία», εφοδιάζουμε μια ειλικρινή εξυπηρέτηση πελατών με τη μεγάλη αποδοτικότητα. Με τις σταθερές βελτιώσεις των σκέψεων και των πράξεων του προσωπικού, ο στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε τα ικανοποιημένα προϊόντα για τους πελάτες μας. Καταβάλλουμε προσπάθειες να είμαστε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση. Έχουμε πάντα τη βάση στην Κίνα, ενώ έχοντας ολόκληρο τον κόσμο κατά την άποψη, και ανοίγουμε ενεργά εσωτερικός και υπερπόντιος, ο οποίος μπορούν να μας κάνουν την τεχνολογία των οδηγήσεων LZ για να είναι η ανταγωνιστικότερη και ενεργός επιχείρηση.

 

«Να υποστηρίξει τον πράσινο φωτισμό, που προστατεύει το περιβάλλον μας» είναι η αποστολή μας, θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να έχουμε τις συνεισφορές στον εθνικό φωτισμό ημιαγωγών.

 

Κίνα Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Έτος 2018

 

Κίνα Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

LZ είναι επικυρωμένος ποιοτικός κατασκευαστής του PCB των οδηγήσεων, ελαφρύς πίνακας των οδηγήσεων και πίνακας κυκλωμάτων των οδηγήσεων από την Κίνα, παρέχουμε διάφορο υψηλό - πίνακας των ποιοτικών οδηγήσεων, τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων των οδηγήσεων φως με την καλύτερη τιμή. Είμαστε ειδικευμένος και πεπειραμένος επαγγελματίας στην παροχή της υπηρεσίας PCB σημαδιών των ικανών οδηγήσεων και επεξεργασίας PCB. Η ισχυρή ομάδα ερευνητών μας και οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες το έχουν καταστήσει πιθανό να παρέχουν μια αποτελεσματική λύση ελασματοποίησης για το πρόγραμμα PCB σημαδιών των οδηγήσεών σας. Είτε πρόκειται για τα υψηλής συχνότητας φύλλα πλαστικού, που συρρικνώνονται τρύπα στην τρύπα την πίσσα, εξωτικές δομές vias, πολλαπλάσιοι κύκλοι ελασματοποίησης, αμόλυβδη ή αλόγονο-ελεύθερη συνέλευση ύλης συγκολλήσεως με τις ακριβείς περιβαλλοντικές εξετάσεις ασφαλείας και υψηλή λειτουργούσα θερμοκρασία είναι μερικά από τα κυριώτερα σημεία στη σκληρή φυλλόμορφη εφαρμογή τεχνολογίας μας.

 

 

Έτος 2017

 

Κίνα Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Εκτός από την παραγωγή/την πώληση το σχεδιάγραμμα αργιλίου και το γραμμικό φως, έναρξη LZ για να αναπτύξει την αγορά προσαρμοσμένου PCBs των οδηγήσεων (με το αργίλιο ή τη βάση FR4) επειδή πήραμε πολλή ειδική ανάγκη που είναι εκεί καμία υπάρχει στοιχείο στην αγορά. LZ δημιουργεί το τμήμα Ε&Α στο σχέδιο PCBs και λύνει την ειδική περίπτωση των πελατών.

 

 

Έτος 2014~2016

 

Κίνα Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

LZ ανοικτό εργοστάσιο που αρχίζει να σχεδιάζει και να παράγει το γραμμικό σχεδιάγραμμα φωτός και αργιλίου. Όντας ο χρυσός προμηθευτής 4 ενάρξεων σε Alibaba.

 

 

Έτος 2009~2013

 

Κίνα Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

LZ είναι γεννημένο και τείνοντας να αρχίσει την επιχείρηση εμπορικών συναλλαγών τσιπ των οδηγήσεων SMD, επίσης υπηρεσία επεξεργασίας προσφοράς των λουρίδων των οδηγήσεων. 

Υπηρεσία

Εκτιμούμε την υψηλότερη ποιότητα.

Εσωτερική παραγωγή LZLED®

Οι μηχανικοί ανάπτυξης μας σχεδιάζουν τις λειτουργικές μονάδες και την τεχνολογία ελέγχου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και προσαρμόζονται στις εφαρμογές σας όπως φωτιστικά, μηχανές επιθεώρησης, οθόνες κατάστασης, μονάδες φωτισμού ή PCB για οικιακές συσκευές και πολλά άλλα. Στην εσωτερική γραμμή συναρμολόγησης, οι μηχανές αυτόματης τοποθέτησης υψηλής απόδοσης από τη Siemens τοποθετούν μεγάλα και μικρά εξαρτήματα με εξαιρετικά γρήγορο και ακριβή τρόπο. Η μηχανή συγκόλλησης σε ατμόσφαιρα αέριας φάσης από τον ηγέτη της αγοράς Asscon διαφέρει από τους συνηθισμένους φούρνους συγκόλλησης με την εξαιρετικά ήπια διαδικασία συγκόλλησης υπό ατμόσφαιρα αερίου προστασίας. Αυτό εμποδίζει την οξείδωση και τους κρύους αρμούς συγκόλλησης και βελτιώνει τη θερμική σύνδεση των εξαρτημάτων και των PCB. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές για διόδους εκπομπής φωτός, των οποίων η γήρανση κλιμακώνεται με τη θερμοκρασία λειτουργίας.

Η ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας και είναι σε μεγάλο βαθμό αυτοματοποιημένη. Οι παρτίδες παραγωγής μπορούν να εντοπιστούν. με ακρίβεια στο Bin. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για βιομηχανικές εφαρμογές που απαιτούν συνεχώς την ίδια φωτεινότητα, χρώμα ή τάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καθώς η ανάπτυξη, η προμήθεια υλικών, η αποθήκευση και η παραγωγή όλα γίνονται στις εγκαταστάσεις μας, η αλυσίδα μας είναι οικονομικά αποδοτική, ανιχνεύσιμη και λιγότερο επιρρεπής σε αποτυχία. Κανένα στοιχείο που κατασκευάζεται από εμάς δεν θα αφήσει το σπίτι μας χωρίς έλεγχο ποιότητας.

Η συμμόρφωση με τους κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας είναι ύψιστη προτεραιότητά μας! Συνεπώς παράγουμε χωρίς δηλητηριώδεις ουσίες και πάντα εργαζόμαστε με προστατευτικά ρούχα ESD και σε επιφάνειες ESD στην περιοχή παραγωγής.

Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που οι συντελεστές μορφής ράφι δεν είναι κατάλληλοι, ή χρειάζονται πρόσθετες λειτουργίες.

Αυτό μπορεί να είναι κάτω από περιορισμούς χώρου, περίεργα σχήματα και μεγέθη ή απλά επειδή θέλετε κάτι διαφορετικό. Οποιοσδήποτε είναι ο λόγος για τον οποίο η LZ μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε την ιδέα σας.

Οι έμπειροι σχεδιαστές μας θα συνεργαστούν με την ομάδα ανάπτυξης προϊόντων σας από την αρχική ιδέα μέχρι έναν πλήρως σχεδιασμένο σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη τις σύντομες και τις μεμονωμένες απαιτήσεις του προϊόντος σας, προσφέροντας συμβουλές όπου χρειάζεται και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας.

Η LZ μπορεί να παρέχει διατάξεις PCB σε εντελώς προσαρμοσμένα μεγέθη και διατάξεις, με πηγές φωτός LED τοποθετημένες ή χωρισμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ή τοποθετημένες σε PCB προσαρμοσμένο σχήμα που ταιριάζει ακριβώς με το προϊόν σας.

Η LZ διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής στο Shenzhen China, αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε την πλήρη υπηρεσία από το σχεδιασμό έως την οικονομική προσφορά όγκου.

Τα LED είναι ιδιαίτερα επιρρεπή σε ζημιές εξαιτίας της υπερβολικής συσσώρευσης θερμότητας, η LZ μπορεί να προσφέρει υποστρώματα PCB με βάση αλουμίνιο που επιτρέπουν την αποτελεσματική μεταφορά της θερμότητας που παράγεται από το LED σε μια πλάκα στήριξης ή ψήκτρα, μπορούμε επίσης να συνεργαστούμε μαζί σας για να ορίσουμε τη θερμότητα απαιτήσεις και να καθορίσετε τα τσιπ LED που μπορούν να λειτουργούν σε περιβάλλοντα υψηλότερης θερμοκρασίας χωρίς να μειώνεται η διάρκεια ζωής των LED.

Διαθέτουμε επίσης εμπειρία ενσωμάτωσης ελέγχου φωτισμού ή ρύθμισης ισχύος απευθείας στο PCB του φωτιστικού, ενσωματώνοντας τα πάντα σε ένα συγκρότημα. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές όταν ο χώρος είναι περιορισμένος και έχουν χωριστή μονάδα παροχής ισχύος ή μονάδες ελέγχου θα ήταν προβληματική.

Διαθέτουμε επίσης εμπειρία ενσωμάτωσης ελέγχου φωτισμού ή ρύθμισης ισχύος απευθείας στο PCB του φωτιστικού, ενσωματώνοντας τα πάντα σε ένα συγκρότημα. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές όταν ο χώρος είναι περιορισμένος και έχουν χωριστή μονάδα παροχής ισχύος ή μονάδες ελέγχου θα ήταν προβληματική.

Κάνουμε το προσαρμοσμένο LED PCB & PCBA στις απαιτήσεις σας:

Προσαρμοσμένη διάμετρος
Προσαρμοσμένο σχεδιασμό κυκλώματος
Προσαρμοσμένη ποσότητα LED
Προσαρμοσμένη ισχύς
Καθορισμένο LED Chip (SAMSUNG, CREE, ή άλλη μάρκα)
Άλλες ειδικές απαιτήσεις σχετικά με τις λειτουργίες

Υπηρεσία One-Stop:

Πείτε μας την ανάγκη σας όσο το δυνατόν πιο σαφής, συνήθως μπορούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να κάνουμε τα υπόλοιπα πράγματα

Δωρεάν δείγμα

Θα μπορούσαμε να κάνουμε δείγματα δωρεάν αν η ανάγκη σας είναι ακριβώς ξεκάθαρη

Αντιγραφή PCB

Στείλτε μας το δείγμα και θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο το οποίο θα εξοικονομούσε το κόστος σας

PCBA και σχεδίαση περιβλήματος

Πείτε μας την ιδέα και τις απαιτήσεις σας, οι επαγγελματικές πωλήσεις σας θα σας κατανοήσουν γρήγορα και θα κάνουν σαφή την ανάγκη σας στο χαρτί

Παραγωγή PCB

Έχουμε δικό μας μηχάνημα & εξοπλισμό για να φτιάξουμε το PCB μέσα σε 1 εβδομάδα, ενώ το αρχείο Gerber προσφέρεται ή επιβεβαιώνεται.

Εξαγωγή συστατικών και αγορές

Έχουμε συνεργαστεί με πολλά εξαρτήματα IC και LED κατασκευαστής τσιπ που θα μπορούσε να ελέγξει το κόστος

Δοκιμή PCBA 100%

Κάθε μονάδα θα δοκιμαστεί και θα είναι ηλικίας της παραγγελίας σας

Η ομάδα μας

Κίνα Shenzhen LZ LED Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0