Μας ελάτε σε επαφή με
Owen Su

Τηλεφωνικό νούμερο : 15099910930

WhatsApp : +8615099910930

Λύση φωτισμού μίμησης φωτός του ήλιου ντεμπούτων φωτισμού Cree SunLike LEDs του ημιαγωγού της Σεούλ που υιοθετείται για το φωτισμό ενυδρείων

November 1, 2019

Η τεχνολογία των οδηγήσεων έχει προχωρήσει για να δημιουργήσει τα φω'τα που είναι παρόμοια με τα φυσικά φω'τα για προχωρούν, τα οποία να βοηθήσουν να ενισχύσουν την ευημερία για όχι μόνο τα ανθρώπινα οντα αλλά και άλλα πλάσματα. Διάφορες έρευνες πρότειναν ότι η διάθεση, η αίσθηση της ευημερίας, η παραγωγικότητα και η γνώση όλες να ωφεληθούν από το φωτισμό που ακολουθεί την ηλιακή ημέρα. Κατά συνέπεια, οι οδηγήσεις και οι επιχειρήσεις φωτισμού πέρα από τον κόσμο απελευθερώνουν τα προηγμένα προϊόντα για τη βελτίωση υγείας.

Ο φωτισμός Cree ανήγγειλε τη διαθεσιμότητα της δυναμικής εμπειρίας φωτισμού Cadiant™ αρχιτεκτονικός-βαθμού του. Η επιχείρηση εισήγαγε Cadiant™ το δυναμικό φεγγίτη, μια daylighting λύση που αναδημιουργεί την εμπειρία κάτω από έναν φυσικό ουρανό.

 

 

 

Η δυναμική εμπειρία φωτισμού Cadiant™ χρησιμοποιεί τον ανάβοντας έλεγχο και τη μεταβαλλόμενη τεχνολογία χρώματος, που χωρίζει τις επιτροπές ήλιων και ουρανού για να δημιουργήσει το east-to-west τόξο του ήλιου. Μια επιτροπή των τοπ οδηγήσεων αντιπροσωπεύει τον ουρανό και μπορεί να ποικίλει από το ακραίο μπλε μιας σαφούς ημέρας στο γκρίζο μπλε των συννεφιάζω όρων. Οι δευτερεύουσες επιτροπές των εσωτερικών οδηγήσεων μετατοπίζονται μεταξύ των θερμών και δροσερών θερμοκρασιών χρώματος, μιμούμενος τη φυσική μετακίνηση Dawn--σούρουπου του ήλιου της ημέρας.

Εν τω μεταξύ, ο ημιαγωγός της Σεούλ ανήγγειλε ότι WALTRON, ειδικοί στα συστήματα φωτισμού των οδηγήσεων για τα ενυδρεία και τα terrariums που βασίζονται στη Γερμανία, έχει υιοθετήσει το φυσικό φάσμα LEDs σειράς SunLike του ημιαγωγού της Σεούλ για το daytime® Pendix, λύσεις φωτισμού ενυδρείων WALTRON.

 

(Εικόνα: Σεούλ Semiconductor/WALTRON)

 

 

Το πρωινό Pendix είναι μια ενότητα των οδηγήσεων μητρών με 9 διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος και χαρακτηρίζει ένα προσαρμοσμένο φασματικό σχέδιο φωτισμού που πολύ ταιριάζει με το φάσμα του φυσικού φωτός του ήλιου που επιτρέπεται από SunLike Series LEDs. Τα διαφορετικά ελαφριά χρώματα όπως το λευκό, το μπλε, και το κόκκινο μπορούν να συνδυαστούν στην ενότητα για να παρέχουν τη βέλτιστη λύση φωτισμού και για saltwater τα ενυδρεία και για τα του γλυκού νερού ενυδρεία.

Το φως του ήλιου έχει διαδραματίσει πάντα έναν σημαντικό ρόλο με την αύξηση εγκαταστάσεων της φύσης. Το φυσικό φάσμα LEDs σειράς SunLike είναι παρόμοιο με το φως του ήλιου που ακτινοβολούν ένα ομοιόμορφο ποσό ενεργειακά καθόλου μήκος κύματος, συμπεριλαμβανομένων των υπέρυθρων ακτίνων και της υπεριώδους ακτίνας ως βέλτιστη πηγή φωτός για την αύξηση εγκαταστάσεων. Η τεχνολογία χαμηλώνει τις ελαφριές αιχμές του κοκκίνου, πράσινος και μπλε για να είναι πιό παρόμοια με τη φασματική καμπύλη του φωτός του ήλιου προκειμένου να παρασχεθεί ένας καλύτερος τύπος αύξησης από τι είναι κοινός σε συμβατικό LEDs. Σύμφωνα με τη Σεούλ, αυτό οδηγεί σε ένα φυσικότερο και υγιές περιβάλλον για τα ψάρια, τις εγκαταστάσεις, και τα κοράλλια ενώ περαιτέρω μειωμένος αύξηση αλγών στο γυαλί.