Μας ελάτε σε επαφή με
Owen Su

Τηλεφωνικό νούμερο : 15099910930

WhatsApp : +8615099910930

Κόσμος ενάρξεων Nichia πρώτα 2 -1 δυνάμενα να ξορδισθεί άσπρα, ενιαία LES, μέσος-δύναμη 3030 οδηγήσεις

September 25, 2019

Το καινοτόμο δυνάμενο να ξορδισθεί λευκό, οδηγήσεις μέσος-δύναμης επιτρέπει στους κατασκευαστές συσκευών φωτισμού για να βελτιώσει το συντονισμό χρώματος, να συρρικνωθεί τα σχεδιαγράμματα οπτικής και προσαρτημάτων, επιτρέποντας τις νέες επιλογές σχεδίου.

 

Το Nichia αναγγέλλει παιχνίδι-μεταβαλλόμενες 2 δυνάμενες να ξορδισθεί άσπρες οδηγήσεις -1 του. Αυτά είναι οι πρώτες δυνάμενες να ξορδισθεί άσπρες οδηγήσεις της βιομηχανίας σε στα μέσα τουδύναμη 3030 συσκευασία με μια ενιαία ελαφριά επιφάνεια το (LES) εκπομπής. Απευθυνόμενη στις περισσότερες εφαρμογές φωτισμού, η τεχνολογία παρέχει στους κατασκευαστές συσκευών φωτισμού έναν πλήθο των οφελών που κυμαίνονται από τη νέα τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού ως τις βελτιωμένες διαδικασίες εργοστασίων και τις θέσεις καταλόγων.

 

Η τεχνολογία ιδιόκτητων 2 -1 οδηγήσεων του Nichia επιτρέπει επίσης την ποιότητα υψηλότερου χρώματος, σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι ~90 CRI, στις δημοφιλείς περιοχές ΚΔ ως πρότυπα πραγματοποιημένος με μια αμελητέα απώλεια απόδοσης εναντίον τυποποιημένου CRI LEDs. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους πελάτες και τη βιομηχανία για να εστιάσει στα οφέλη του φωτός αντί ακριβώς της ενέργειας - αποταμίευση, η οποία ήδη μακριά ξεπερνά αυτής των παραδοσιακών τεχνολογιών.

 

Το Shinichi (Steve) Yuasa, διευθυντής, εκτελεστικός γενικός διευθυντής των πωλήσεων των οδηγήσεων και μάρκετινγκ στην εταιρία Nichia, εν λόγω, «Nichia είναι έτοιμο πάλι να παραδώσει νέα πρότυπα στην τεχνολογία των οδηγήσεων. Αυτή η τεχνολογία δεν είναι μια έννοια ή ένα πρωτότυπο αυτό είναι ένα έδαφος-σπάσιμο, παιχνίδι-μεταβαλλόμενος την πραγματικότητα που χαρακτηρίζει μια σημαντική πρόοδο για τους κατασκευαστές συσκευών φωτισμού και τη βιομηχανία. 2 δυνάμενες να ξορδισθεί άσπρες οδηγήσεις -1 μας τοποθετούνται καλά για να γίνουν μια τεχνολογία των οδηγήσεων συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων για την πλειοψηφία των συσκευών φωτισμού που χρησιμοποιούν, με το πεδίο για να επιτρέψουν ευκολότερα τα σχέδια HCL στο μέλλον.»

 

2 οδηγήσεις -1 του Nichia επιτρέπουν το κομψό χρώμα που συντονίζει και που αναμιγνύει επειδή όλα είναι κάτω από ένα ενιαίο LES αυτό μπορεί να δει εύκολα στις άκρη-ανάψοντες λύσεις. Αυτήν την περίοδο, οι κατασκευαστές συσκευών φωτισμού πρέπει να χρησιμοποιήσουν δύο LEDs μέσα δίπλα-δίπλα για να επιτύχουν το συντονισμό χρώματος. Αυτό δημιουργεί τις ανεπιθύμητες οπτικές διανομές και τα οπτικά αποτελέσματα επίσης περιοριστικός την παραγωγή μονάδων λούμεν που μπορεί να επιτευχθεί σε μια ενιαία συσκευή φωτισμού. Τώρα, οι κατασκευαστές συσκευών φωτισμού μπορούν να επιτύχουν την απόδοση που χρειάζονται με την ενσωμάτωση 2 οδηγήσεων -1 Nichia.