Μας ελάτε σε επαφή με
Owen Su

Τηλεφωνικό νούμερο : 15099910930

WhatsApp : +8615099910930

Συνεργάτες Infineon Nichia για να δημιουργήσει τα αυτοκίνητα φω'τα των οδηγήσεων μικροϋπολογιστών με τις προσαρμοστικές Drive ακτίνες

September 25, 2019

Με των οδηγήσεων Nichia και το ολοκληρωμένο κύκλωμα οδηγών από Infineon, το προηγμένο αυτοκίνητο μπροστινό φως με τις οδηγήσεις μικροϋπολογιστών επιτρέπει την ασφαλέστερη οδήγηση και την καινοτόμο εφαρμογή. Οι δύο επιχειρήσεις ανήγγειλαν ότι έχουν αρχίσει την ανάπτυξη μιας υψηλής ευκρίνειας ελαφριάς μηχανής του (HD) με περισσότερο από 16.000 το μικροϋπολογιστή LEDs για τις μπροστινές ελαφριές εφαρμογές.

Σύμφωνα με Nichia, το οδηγώ-βασισμένο στο μικροϋπολογιστή φως μητρών θα προσφέρει ένα ψήφισμα για 180 φορές υψηλότερο έναντι της τρέχουσας μπροστινής ελαφριάς λύσης, προετοιμάζω το έδαφος για τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας. Παραδείγματος χάριν, το φως HD μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προειδοποιήσει τον οδηγό για τους κινδύνους με να δώσει έμφαση στους ανθρώπους ή τα αντικείμενα στην άκρη του δρόμου. Μπορεί να προβάλει τα σημάδια στο δρόμο για να βοηθήσει τον οδηγό να πλοηγήσει τη διαδρομή όταν οι δρόμοι δεν είναι αρκετά σαφείς.


 

Το Infineon υποστήριξε ότι το τσιπ του μπορεί χωριστά να ελέγξει και να εντοπίσει όλο 16.000 το μικροϋπολογιστή LEDs που χρησιμοποιείται στο φως. Επιπλέον, η νέα λύση θα αυξήσει σημαντικά τη ενεργειακή αποδοτικότητα δεδομένου ότι επιτρέπει σε κάθε οδηγήσεων για να ανοιχτεί μόνο όταν απαιτείται στα διαφορετικά ελαφριά σχέδια. Οι τρέχουσες λύσεις μικροϋπολογιστής-καθρεφτών ανοίγουν όλο το LEDs και εκτρέπουν το φως πλεονάσματος.

Η έναρξη παραγωγής της νέας ελαφριάς μηχανής HD προγραμματίζεται για το 2023 ως τμήμα των αυτοκίνητων οδηγήσεων Nichia και του χαρτοφυλακίου λέιζερ.