Μας ελάτε σε επαφή με
Owen Su

Τηλεφωνικό νούμερο : 15099910930

WhatsApp : +8615099910930

Osram για να αναπτύξει τις αυτοκίνητες οδηγήσεις με 25.600 εικονοκύτταρα σε ένα τσιπ για τα οχήματα επόμενος-GEN

September 25, 2019

Οι κατασκευαστές διάφορων οδηγήσεων στη βιομηχανία έχουν γυρίσει την επιχειρησιακή εστίασή τους στις αυτοκίνητες εφαρμογές απευθυνόμενος στην προχωρώντας αυτοκίνητη και ηλεκτρική ανάπτυξη οχημάτων. Η γερμανική επιχείρηση Osram υψηλής τεχνολογίας, ως ένας από τους παραγωγούς των κύριων αυτοκίνητων οδηγήσεων, ανήγγειλε ότι αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στις λύσεις πολυ-εικονοκυττάρου για τους προβολείς αυτοκινήτων.

Το Osram απελευθέρωσε την ιδέα του Eviyos» δύο των πρώτων υβριδικών οδηγήσεων «πριν από χρόνια και προχωρεί τη δεύτερη γενιά Eviyos που χαρακτηρίζει 25.600 εικονοκύτταρα σε ένα ενιαίο τσιπ των οδηγήσεων, με την πίσσα εικονοκυττάρου 40 µm. Σύμφωνα με Osram, τα εικονοκύτταρα στο τσιπ των οδηγήσεων μπορούν να είναι έλεγχος χωριστά, επιτρέποντας στους προβολείς για όχι μόνο να φωτίσουν το δρόμο αλλά και τα σήματα ή τα σύμβολα προγράμματος σε άλλους χρήστες του οδικού δικτύου για περισσότερες έξυπνες λειτουργίες.

 

Με τα χωριστά ελεγχόμενα εικονοκύτταρα, μόνο τα εικονοκύτταρα που απαιτούνται είναι φωτισμένα για μια ιδιαίτερη κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι μόνο η απαραίτητη ενέργεια καταναλώνεται, η οποία είναι ένα κρίσιμο σημείο για τα ηλεκτρικά οχήματα. Επιπλέον, με ένα ίχνος 40 χιλ. ², η δεύτερη γενιά Eviyos ανοίγει την πόρτα στους νέους τομείς της εφαρμογής πέρα από τον κλασικό φωτισμό. Ανάλογα με την εφαρμογή, οι πελάτες θα είναι σε θέση να συνδυάσουν διάφορο Eviyos ο ένας με τον άλλον ή άλλο συμβατικό LEDs.

Το Osram προγραμματίζει να προωθήσει τη πρώτη γενιά Eviyos των υβριδικών οδηγήσεων με 1.024 χωριστά ελέγξιμα εικονοκύτταρα στις αρχές του 2020. Η έναρξη αγοράς της δεύτερης γενιάς Eviyos προγραμματίζεται για το 2023.