συνέλευση PCB φωτεινών σηματοδοτών των ηλιακών οδηγήσεων 30W 60W 200LM/W με το φακό 144pcs SAMSUNG LM301B 3030 LEDs

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LZ
Πιστοποίηση: CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: Lz-SOLARLED011
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: US$15.00/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντιστατική τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month

συνέλευση PCB φωτεινών σηματοδοτών των ηλιακών οδηγήσεων 50W 60W με το φακό 

 

Αυτό είναι ένα πρόγραμμα συνήθειας ειδικό για έναν ισπανικό πελάτη, απαιτεί την πολύ υψηλή ελαφριά αποδοτικότητα, η οποία χρησιμοποιείται για το ηλιακό ελαφρύ σύστημα stree. Χρησιμοποιούμε τη SAMSUNG SMD 3030 LEDs για να την κάνουμε την εργασία.

 

Τύπος SMD: SMD 3030 δελτίο LM301B_3030 υψηλό CRI efficiency.1.0.pdf της SAMSUNG LM301B

Ποσότητα οδηγήσεων: 144pcs

Υλικό PCB: Αργίλιο

Πάχος PCB: 2.0mm

Αποδοτικότητα: 200LM/W

Δύναμη: 60W/30W

Τάση εισαγωγής: το 60V@1000mA ή το 100V@600mA

Φακός: Προαιρετικός

 

 

συνέλευση PCB φωτεινών σηματοδοτών των ηλιακών οδηγήσεων 30W 60W 200LM/W με το φακό 144pcs SAMSUNG LM301B 3030 LEDs

 
Ηλιακή συνέλευση PCBA PCB cOem & φωτισμού των οδηγήσεων ODM με το τσιπ των οδηγήσεων Cree

 

LZ θα μπορούσε να σας βοηθήσει για να κάνει τον υψηλό - επιτροπή φωτισμού των ποιοτικών PCBA οδηγήσεων στις απαιτήσεις σας που κατάλληλος τα πρότυπα χωρών σας.
 
Προσαρμοσμένη διάσταση
Προσαρμοσμένο σχέδιο κυκλωμάτων
Προσαρμοσμένη ποσότητα των οδηγήσεων 
Προσαρμοσμένη ισχύς (τάση εισαγωγής) 
Διευκρινισμένο τσιπ των οδηγήσεων (SAMSUNG, CREE, ή άλλο εμπορικό σήμα)
Άλλες ειδικές απαιτήσεις στις λειτουργίες
 
Το χαλκός-ντυμένο φύλλο πλαστικού βάσεων αργιλίου Bergquist έχει την άριστη φλόγα - καθυστερών, υψηλή μηχανική δύναμη, διαστατική σταθερότητα κ.λπ. Ειδικά έχει το πολύ καλό heatsink, το ηλεκτρομαγνητικά προστατευτικό κάλυμμα και το επιπλέον σώμα ύλης συγκολλήσεως.
Χρησιμοποιείται ευρέως για τον τροποποιητή και sparker στην πυρκαγιά για τη μοτοσικλέτα και των κινητών, οδηγήσεων δύναμης, το υγιές κιβώτιο, την ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το σύστημα κ.λπ. προστατευτικών καλυμμάτων ακουστικής.

Μιας στάσης υπηρεσία: Μας πέστε την ανάγκη σας όσο το δυνατόν σαφέστερη, συνήθως θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να κάνουμε όλα τα πράγματα υπολοίπου
Ελεύθερο δείγμα Θα μπορούσαμε να κάνουμε τα δείγματα δωρεάν εάν η ανάγκη σας είναι ακριβώς σαφής
Αντίγραφο PCB Μας στείλετε το δείγμα, και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα αντίγραφο που θα κέρδιζε το κόστος σας
Σχέδιο PCBA και περιφράξεων Μας πέστε την ιδέα σας και οι απαιτήσεις, οι επαγγελματικές πωλήσεις μας θα σας καταλάβουν γρήγορα και θα καταστήσουν την ανάγκη σας σαφή σε χαρτί
Κατασκευή PCB Έχουμε το machine&equipment για να κάνουμε το PCB μέσα σε 1 εβδομάδα ενώ το αρχείο gerber πρόσφερε ή επιβεβαίωσε.
Συστατικές πρόσβαση & αγορά Έχουμε τη συνεργασία με τον κατασκευαστή τσιπ πολλών τμημάτων ολοκληρωμένου κυκλώματος και των οδηγήσεων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το κόστος
Δοκιμή PCBA 100% Κάθε μονάδα θα εξεταστεί και θα γεραστεί της διαταγής σας

 
 

Ο φωτισμός οδών των οδηγήσεων είναι μια φρέσκια νέα εναλλακτική λύση στους παραδοσιακούς λαμπτήρες οδών όπως οι φωτεινοί σηματοδότες LPS, HPS, ή MH. Ο φωτισμός των οδηγήσεων παρέχει ένα πλήθος πλεονεκτημάτων πέρα από το συμβατικό πυρακτωμένο φως: Οι φωτεινοί σηματοδότες των οδηγήσεων είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, ενέργεια αποδοτική, και οικονομικώς αποδοτική. Αυτό έξυπνο, «πράσινη» επιλογή για τον υπαίθριο φωτισμό έχει προκύψει στην πράσινη σκηνή λόγω των πρόσφατων τεχνολογικών προόδων του φωτισμού των οδηγήσεων.

 

Αλλά περισσότερη «πιό πράσινη» επιλογή για σας είναι ηλιακός φωτισμός οδών από το ανακυκλωμένο πράσινο σύστημα ενεργειακού φωτισμού. Είναι ενέργειας - αποταμίευση και φιλικός προς το περιβάλλον, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατοικημένο, δρόμος, πάρκο και ούτω καθεξής. Υψηλός - το ποιοτικό ηλιακό πλαίσιο απορροφά το φως του ήλιου και μετατρέπει στην ενέργεια ηλεκτρικής ενέργειας, κατόπιν συντήρηση-ελεύθερη μπαταρία δαπανών και τελικά φωτεινοί σηματοδότες των οδηγήσεων αυτόματα όταν ημέρα αδείας, αυτόματος-μακριά όταν σπάσιμο ημέρας.

 

Η μέθοδος εργασίας ηλιακών φωτεινών σηματοδοτών είναι: το ηλιακό πλαίσιο απορροφά το φως του ήλιου και το μετατρέπει στην ηλεκτρική ενέργεια στο φωτεινό σηματοδότη των οδηγήσεων κίνησης 60W.

 

Ολόκληρο το σύστημα συντίθεται κυρίως από:

60W φωτισμός οδών των οδηγήσεων, ηλιακό πλαίσιο, όξινη μπαταρία μολύβδου και ηλιακός ελεγκτής φωτισμού οδών, πόλος (προτείνετε το ύψος 68m).

Λόγω της διαφορετικής καιρικής συνθήκης στη διαφορετική χώρα και τις διαφορετικές απαιτήσεις από τη διαφορετική αγορά, έτσι η προδιαγραφή κάθε μέρους ολόκληρης της ηλιακής οδού το σύστημα φωτισμού, ειδικά το ηλιακό πλαίσιο και η μπαταρία, είναι ανάλογα με την ακολουθία των παραγόντων:

 

• Μέσες τοπικές καθημερινές ώρες ηλιοφάνειας.

• Χρόνοι απασχόλησης του συστήματος ανά νύχτα.

• Εφεδρικές ημέρες του ηλιακού συστήματος κατά τη διάρκεια των βροχερών ημερών.

 

Πλεονεκτήματα των ηλιακών προγραμμάτων φωτισμού οδών των οδηγήσεων

 

1). Πιό μικρή κατανάλωση ισχύος

2). Υψηλότερη δύναμη, υψηλότερη ένταση

3). Εκτός από όλο το κόστος ηλεκτρικής ενέργειάς σας. Εκτός από το ηλεκτρικό κόστος μετασχηματιστών και καλωδίων. Ελεύθερη συντήρηση

4). Περιβαλλοντική επίδραση – αποβάλτε την επικίνδυνη διάθεση

5). Πιό μακροχρόνια διάρκεια ζωής: Η διάρκεια ζωής του ηλιακού πλαισίου είναι 20-25 έτη. Η διάρκεια ζωής των φωτεινών σηματοδοτών των οδηγήσεων είναι 6-8 έτη. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 4-6 έτη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930