Πίνακας κυκλωμάτων PCBA των στρογγυλών οδηγήσεων μορφής 3W - 18W, προσαρμοσμένο PCB αλουμινίου για τις οδηγήσεις

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LZ
Πιστοποίηση: CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: Lz-RDP01
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: US$1.50/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντιστατική τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month
Όνομα Προϊόντος: Συνέλευση PCB των στρογγυλών οδηγήσεων Χρώμα: λευκό/γκρι
Πάχος χαλκού: 0.36oz-3oz Πάχος πινάκων: 1.7mm
Πρότυπα αναφοράς: ΕΠΙ-α-600G κατηγορία 2 Διηλεκτρικό πάχος (στο υπόστρωμα): 0,2 mm
ανοχή πάχους: ±15% εφαρμογή: λαμπτήρες LED
Υψηλό φως:

pcba circuit board

,

surface mount pcb assembly

3W~18W προσαρμοσμένη συνέλευση PCB των οδηγήσεων αργιλίου με τη στρογγυλή μορφή

 

Σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε τους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων των οδηγήσεων συνήθειας για να ανταποκριθούμε στις προδιαγραφές σας. Παρέχουμε συνολικά τη λύση για τη συνέλευση PCB φωτισμού SMT των οδηγήσεων. Παγκόσμια εγκατάσταση και στην υποστήριξη περιοχών.

 

Πίνακας κυκλωμάτων PCBA των στρογγυλών οδηγήσεων μορφής 3W - 18W, προσαρμοσμένο PCB αλουμινίου για τις οδηγήσεις
 
Κάνουμε προσαρμοσμένη γύρω από PCB&PCBA των οδηγήσεων μορφής στις απαιτήσεις σας.
 
Προσαρμοσμένη διάμετρος
Προσαρμοσμένο σχέδιο κυκλωμάτων
Προσαρμοσμένη ποσότητα των οδηγήσεων 
Προσαρμοσμένη δύναμη
Διευκρινισμένο τσιπ των οδηγήσεων (SAMSUNG, CREE, ή άλλο εμπορικό σήμα)
Άλλες ειδικές απαιτήσεις στις λειτουργίες
 
Το χαλκός-ντυμένο φύλλο πλαστικού βάσεων αργιλίου Bergquist έχει την άριστη φλόγα - καθυστερών, υψηλή μηχανική δύναμη, διαστατική σταθερότητα κ.λπ. Ειδικά έχει το πολύ καλό heatsink, το ηλεκτρομαγνητικά προστατευτικό κάλυμμα και το επιπλέον σώμα ύλης συγκολλήσεως.
Χρησιμοποιείται ευρέως για τον τροποποιητή και sparker στην πυρκαγιά για τη μοτοσικλέτα και των κινητών, οδηγήσεων δύναμης, το υγιές κιβώτιο, την ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το σύστημα κ.λπ. προστατευτικών καλυμμάτων ακουστικής.

Μιας στάσης υπηρεσία: Μας πέστε την ανάγκη σας όσο το δυνατόν σαφέστερη, συνήθως θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να κάνουμε όλα τα πράγματα υπολοίπου
Ελεύθερο δείγμα Θα μπορούσαμε να κάνουμε τα δείγματα δωρεάν εάν η ανάγκη σας είναι ακριβώς σαφής
Αντίγραφο PCB Μας στείλετε το δείγμα, και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα αντίγραφο που θα κέρδιζε το κόστος σας
Σχέδιο PCBA και περιφράξεων Μας πέστε την ιδέα σας και οι απαιτήσεις, οι επαγγελματικές πωλήσεις μας θα σας καταλάβουν γρήγορα και θα καταστήσουν την ανάγκη σας σαφή σε χαρτί
Κατασκευή PCB Έχουμε το machine&equipment για να κάνουμε το PCB μέσα σε 1 εβδομάδα ενώ το αρχείο gerber πρόσφερε ή επιβεβαίωσε.
Συστατικές πρόσβαση & αγορά Έχουμε τη συνεργασία με τον κατασκευαστή τσιπ πολλών τμημάτων ολοκληρωμένου κυκλώματος και των οδηγήσεων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το κόστος
Δοκιμή PCBA 100% Κάθε μονάδα θα εξεταστεί και θα γεραστεί της διαταγής σας

 
 
 
Πυρήνες PCB
Οι μηχανικοί σχεδιάζουν τους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων για να εργαστούν καλύτερα μέσα στην ιδιαίτερη αίτησή τους. Τα σχέδια μπορούν να διευκρινίσουν τη φύση του κυκλώματος, του υλικού επιστρώματος PCB, του μεγέθους του PCB και ποικίλων άλλων ιδιοτήτων. Μια από τις πιό βασικές ιδιότητες στην αλλαγή, εντούτοις, είναι ο πυρήνας του πίνακα κυκλωμάτων.
Οι βάσεις PCB έρχονται σε ποικίλα υλικά, που περιλαμβάνουν:

Όταν οι θερμικές ιδιότητες δεν είναι όπως σημαντικές, FR-4 ή οι εποξικές βάσεις είναι πιό κοινά, όπως αυτές τείνουν να είναι σχετικά λιγότερο ακριβές. Εντούτοις, όταν οι θερμικές ιδιότητες είναι σημαντικές για την κατάλληλη λειτουργία του τελικού προϊόντος, τυπωμένοι οι μέταλλο-πυρήνας πίνακες κυκλωμάτων είναι πιθανώς η λύση.
Περίπου αργίλιο PCBs
Ο πιό κοινός μεταξύ τυπωμένων των μέταλλο-πυρήνας πινάκων κυκλωμάτων είναι το PCB αργιλίου. Αυτός ο τύπος τυπωμένου πίνακα κυκλωμάτων χτίζεται πάνω από μια βάση κραμάτων αργιλίου, αντί μιας βάσης φίμπεργκλας. Το κράμα αποτελείται συνήθως από έναν συνδυασμό μαγνήσιου, αργιλίου και silumin, που αλλάζει τις ιδιότητες του μετάλλου για να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες της εφαρμογής.
Όλο το αργίλιο PCBs αποτελείται από τα ακόλουθα στρώματα:

Αυτά τα στρώματα εμφανίζονται σε οποιοδήποτε αριθμό παραλλαγών, με ένα ή περισσότερα θερμικά και στρώματα κυκλωμάτων ανάλογα με την ιδιαίτερη εφαρμογή. Τα στρώματα που απαριθμούνται επίσης δανείζουν διάφορα διαφορετικά οφέλη στο αργίλιο PCBs, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο σε διάφορες βασικές βιομηχανίες.
 
Πίνακας κυκλωμάτων PCBA των στρογγυλών οδηγήσεων μορφής 3W - 18W, προσαρμοσμένο PCB αλουμινίου για τις οδηγήσεις
 
Τύποι PCB αργιλίου
Υπάρχουν πολυάριθμοι τρόποι που τα στρώματα μπορούν ανωτέρω να αλλάξουν για να δημιουργήσουν τα νέα σχέδια PCB. Κάθε μια από αυτές τις παραλλαγές οδηγεί στις ελαφρώς διαφορετικές ιδιότητες του PCB, που καθιστούν το καταλληλότερο για μερικές βιομηχανίες και εφαρμογές πέρα από άλλες.
Μερικοί τύποι αργιλίων PCBs περιλαμβάνουν:

Στοιχεία επικοινωνίας
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930