Το πλήρες φάσμα αυξάνεται το PCB PCBA των ελαφριών οδηγήσεων DIY που προσαρμόζεται με το τσιπ των οδηγήσεων της Samsung

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LZ
Πιστοποίηση: CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: Lz-GPP01
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: US$15.00/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντιστατική τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month

Το πλήρες φάσμα αυξάνεται το PCB PCBA των ελαφριών οδηγήσεων DIY που προσαρμόζεται με το τσιπ των οδηγήσεων της Samsung

 

Οι προσαρμοσμένες οδηγήσεις φάσματος DIY πλήρεις αυξάνονται το ελαφρύ PCB PCBA με τον εσωτερικό κήπο τσιπ των οδηγήσεων της Samsung


Προσαρμοσμένη διάμετρος
Προσαρμοσμένο σχέδιο κυκλωμάτων
Προσαρμοσμένη ποσότητα των οδηγήσεων
Προσαρμοσμένη δύναμη
Διευκρινισμένο τσιπ των οδηγήσεων (SAMSUNG, CREE, ή άλλο εμπορικό σήμα)
Άλλες ειδικές απαιτήσεις στις λειτουργίες

Το χαλκός-ντυμένο φύλλο πλαστικού βάσεων αργιλίου Bergquist έχει την άριστη φλόγα - καθυστερών, υψηλή μηχανική δύναμη, διαστατική σταθερότητα κ.λπ. Ειδικά έχει το πολύ καλό heatsink, το ηλεκτρομαγνητικά προστατευτικό κάλυμμα και το επιπλέον σώμα ύλης συγκολλήσεως.
Χρησιμοποιείται ευρέως για τον τροποποιητή και sparker στην πυρκαγιά για τη μοτοσικλέτα και των κινητών, οδηγήσεων δύναμης, το υγιές κιβώτιο, την ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το σύστημα κ.λπ. προστατευτικών καλυμμάτων ακουστικής.

 

Μιας στάσης υπηρεσία: Μας πέστε την ανάγκη σας όσο το δυνατόν σαφέστερη, συνήθως θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να κάνουμε όλα τα πράγματα υπολοίπου
Ελεύθερο δείγμα Θα μπορούσαμε να κάνουμε τα δείγματα δωρεάν εάν η ανάγκη σας είναι ακριβώς σαφής
Αντίγραφο PCB Μας στείλετε το δείγμα, και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα αντίγραφο που θα κέρδιζε το κόστος σας
Σχέδιο PCBA και περιφράξεων Μας πέστε την ιδέα σας και οι απαιτήσεις, οι επαγγελματικές πωλήσεις μας θα σας καταλάβουν γρήγορα και θα καταστήσουν την ανάγκη σας σαφή σε χαρτί
Κατασκευή PCB Έχουμε το machine&equipment για να κάνουμε το PCB μέσα σε 1 εβδομάδα ενώ το αρχείο gerber πρόσφερε ή επιβεβαίωσε.
Συστατικές πρόσβαση & αγορά Έχουμε τη συνεργασία με τον κατασκευαστή τσιπ πολλών τμημάτων ολοκληρωμένου κυκλώματος και των οδηγήσεων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το κόστος
Δοκιμή PCBA 100% Κάθε μονάδα θα εξεταστεί και θα γεραστεί της διαταγής σας
 

 

 

 

Πλήρες φάσμα 2200k

 

Το πλήρες φάσμα αυξάνεται το PCB PCBA των ελαφριών οδηγήσεων DIY που προσαρμόζεται με το τσιπ των οδηγήσεων της Samsung

 

Πλήρες φάσμα 6000k

 

Το πλήρες φάσμα αυξάνεται το PCB PCBA των ελαφριών οδηγήσεων DIY που προσαρμόζεται με το τσιπ των οδηγήσεων της Samsung

 

660nm κόκκινο

 

Το πλήρες φάσμα αυξάνεται το PCB PCBA των ελαφριών οδηγήσεων DIY που προσαρμόζεται με το τσιπ των οδηγήσεων της Samsung

 

450nm μπλε

 

Το πλήρες φάσμα αυξάνεται το PCB PCBA των ελαφριών οδηγήσεων DIY που προσαρμόζεται με το τσιπ των οδηγήσεων της Samsung

 

 

Το φως είναι ένα εμφανές μέρος να αυξηθεί τις καννάβεις στο εσωτερικό. Χωρίς τη φυσική παρουσία του ήλιου, οι καλλιεργητές αναγκάζονται να δημιουργήσουν τη πηγή ενέργειας τους για τις εγκαταστάσεις. Αυτό μπορεί να φανεί όπως ένα μειονέκτημα για μερικούς ανθρώπους, λόγω των υψηλών προτύπων ο που ήλιος έχει θέσει για την αύξηση εγκαταστάσεων. Αλλά στην εποχή των σύγχρονων συστημάτων φωτισμού, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να μληθούν και να χειριστούν τεχνητά τα αποτελέσματα που ο ήλιος στη χρησιμοποίηση καννάβεων έχει τοποθετήσει τις αυθεντίες.

«Εάν προσπαθείτε να κρατήσετε τις εγκαταστάσεις κοντές με τα μέρη της φυλλώδους αύξησης, η χρήση αυξάνεται τα φω'τα που εκπέμπουν το φως σε περισσότεροι του μπλε φάσματος κατά τη διάρκεια της αρχής της ζωής των εγκαταστάσεών σας. Όταν είναι χρόνος να μεταστραφεί το φυτό στο στάδιο ανθοφορίας, να μεταστρέψετε τα φω'τα σε κάτι που έχει περισσότεροι των κοκκίνων και τα πορτοκάλια που η κάνναβη συμπαθεί κατά τη διάρκεια του σταδίου ανθοφορίας,» εξήγησαν την ελαφριά ομίχλη νεφελώματος από Grow το ζιζάνιο εύκολο.

Ελαφριά φάσματα και χρώματα

Για να καταλάβει πώς αυτή η εργασία, αυτό είναι πρώτα σημαντική να καταλάβει τους μηχανισμούς που περιβάλλουν το φως και την αύξηση εγκαταστάσεων. Το φως αποτελείται από τα διαφορετικά μήκη κύματος και τα φάσματα. Αυτά τα συστατικά ποικίλλουν στις μετρήσεις, τα χαρακτηριστικά και τα αποτελέσματα στις καννάβεις κατά τη διάρκεια των διάφορων σταδίων του κύκλου ζωής του χορταριού:

Ένας άλλος παράγοντας που υπαγορεύει την εφαρμογή των ελαφριών χρωμάτων κατά τη διάρκεια των εσωτερικών αυξανόμενων διαδικασιών είναι ο γενικός στόχος του καλλιεργητή. Για παράδειγμα, οι επιχειρήσεις που κατασκευάζουν edibles μπορούν να επιλέξουν να μεγιστοποιήσουν τις παραγωγές πετρελαίου, που κάνουν τη ύψιστη προτεραιότητα δύναμης. Για τέτοιους στόχους, κάποιος θα μπορούσε να εστιάσει στη βελτίωση των παραγωγών ρητίνης και THC/CBD, καθώς επίσης και το μέγεθος φυτών. Για να επιτύχει αυτό, ένα μίγμα κόκκινος και μπλε με μια αναλογία στις 70:30 κατά τη διάρκεια των σταδίων προ-ανθίσματος και ανθοφορίας είναι αποτελεσματικό, ακολουθούμενος από τις δόσεις των ζωνών UVB για να ωθήσει τα επίπεδα THC (σε ορισμένες περιπτώσεις, μέχρι 30 τοις εκατό!) κατά τη διάρκεια των προχωρημένων σταδίων του ανθίσματος.

Κατά χρησιμοποίηση των τεχνητών συστημάτων φωτισμού, την είναι καλύτερο να αποφύγει ένα ενιαίο, κυρίαρχο μήκος κύματος του φωτός. Αυτό είναι επειδή ο ήλιος χρησιμοποιεί πραγματικά έναν ισορροπημένο τύπο του φωτός που περιλαμβάνει άλλα μήκη κύματος. Η αποτυχία να καλυφθούν αυτές οι απαιτήσεις θα μπορούσε να μειώσει την αποτελεσματικότητα της ενεργοποίησης των χρωστικών ουσιών εγκαταστάσεων που στηρίζονται στις διπλές αιχμές μήκους κύματος (π.χ., χλωροφύλλη α [430-662 NM] και χλωροφύλλη β [453-642 NM]).

Αυξηθείτε τις ελαφριές τεχνολογίες

Για να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο σύστημα φωτισμού, χρειάζεστε ένα τεχνητό φως που παράγει ένα ευρύ φάσμα των μηκών κύματος απαραίτητων για την αύξηση εγκαταστάσεων. Αυτές τις μέρες, πολλοί μεγάλης κλίμακας καλλιεργητές χρησιμοποιούν LEDs – που οφείλεται στη δυνατότητά τους να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας από μέχρι 70 τοις εκατό, τα προϊόντα μέχρι 16 εκατομμύριο διαφορετικούς συνδυασμούς RGB-βασισμένων χρωμάτων και την εκτενή διάρκεια ζωής των ωρών 50.000+. Επιπλέον, αντίθετα από τους φθορισμού και πυρακτωμένων λαμπτήρες αλογονιδίων μετάλλων, LEDs ενισχύεται με τα στερεάς κατάστασης σχέδια, το οποίο επιτρέπει στις αυθεντίες για να αντισταθεί την τραχιά επεξεργασία (καμία χαλαρή ίνα).

Αυξηθείτε ελαφρύ LEDs έρχεται χαρακτηριστικά με τα πολλαπλής ζώνης χαρακτηριστικά γνωρίσματα να προσαρμόσει τα απαραίτητα ελαφριά μήκη κύματος που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση της αύξησης εγκαταστάσεων. Αυτοί οι τύποι αυθεντιών είναι επίσης συμπαγείς και εξαιρετικά φορητοί. «Δεδομένου ότι LEDs εκπέμπει λίγα σε καμία θερμότητα, μπορούν να τοποθετηθούν πιό κοντά στις εγκαταστάσεις από άλλα φω'τα, που κάνει LEDs τη βέλτιστη επιλογή για το φωτισμό στις μικρές περιλαμβανόμενες θέσεις,» είπαν τα προηγμένα φω'τα των οδηγήσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930