E27 πολυ χρώμα λαμπτήρων ομορφιάς/PCB 20W των ιατρικών οδηγήσεων φωτισμού για όλους τους τύπους δερμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LZ
Πιστοποίηση: CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: Lz-MDCB013
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: US$10.00/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντιστατική τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month

PCB των ελαφριών οδηγήσεων προσώπου φωτισμού λαμπτήρων ομορφιάς E27 20W με το χρώμα Red+Blue+Yellow

 

  • 1. Αγαθό για όλους τους τύπους δερμάτων. Αποκαταστήστε τη νεανική εμφάνιση του δέρματός σας.
  • 2. Λαμπρύνει και εξισώνει τον τόνο δερμάτων. Πολλαπλασιάζεται πρωτεΐνη κολλαγόνων και μικραίνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
  • 3. Σφίγγει, εταιρίες και επισκευάζει το χαλασμένο δέρμα. Μια άριστη θεραπευτική αγωγή επισκευής και αντι-γήρανσης. Θεραπεύοντας φως με τα cumalative αποτελέσματα.
  • 4. Δημιουργεί περισσότερη υγρασία δερμάτων, αυξάνει την κυκλοφορία, που οδηγεί σε έναν υγιέστερο τόνο δερμάτων.
  • 5. Περιλαμβάνει την κόκκινη, μπλε, και κίτρινη ελαφριά θεραπεία.
  • 6. Κόκκινο φως: υποκινήστε την παραγωγή του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι η ουσιαστική πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για να επισκευάσει το χαλασμένο ιστό και για να αντικαταστήσει τον παλαιό ιστό. Το καλύτερο για τις λεπτές γραμμές, μειώνει το μέγεθος πόρων, που πρήζεται μετά από τη χειρουργική επέμβαση.
  • 7. Μπλε φως: τα βακτηρίδια ακμής περιέχουν porphyrins, το μπλε φως είναι σε θέση να σκοτώσει porphyrins λόγω της υψηλής συγγένειας με αυτό το μήκος κύματος. Το μπλε φως επιπλέον έχει μια ηρεμώντας κατάληξη δράσης αποτελεσματική στην υπερευαισθησία.
  • 8. Κίτρινο φως: κίτρινο είναι ένα θερμό χρώμα που μπορεί να υποκινήσει και τα λεμφατικοα και νευρικά συστήματα. Χρησιμοποιείται στους μυς τόνου και στην ώθηση το ανοσοποιητικό σύστημα και επιπλέον βοηθά να χαλαρώσει και να αποκαταστήσει την ευαίσθητη ισορροπία δερμάτων.
  • 9. Του προσώπου χρήσεις των οδηγήσεων τρία κλινικά αποδεδειγμένα μήκη κύματος των φω'των των UV-ελεύθερων οδηγήσεων που υποστηρίζει ότι ωθεί την παραγωγή κολλαγόνων και αυξάνει την κυκλοφορία αίματος.
  • 10.LED: 106 κόκκινα μπλε Lights+60 κίτρινα φω'τα Lights+34.

 

E27 πολυ χρώμα λαμπτήρων ομορφιάς/PCB 20W των ιατρικών οδηγήσεων φωτισμού για όλους τους τύπους δερμάτων

 

Υψηλός - ποιοτική ελαφριά συνέλευση πινάκων PCB των ιατρικών ΕΜΒΥΘΙΣΗ υπεριωδών οδηγήσεων για την επεξεργασία των οδηγήσεων Lightwave

Προσαρμοσμένη διάμετρος
Προσαρμοσμένο σχέδιο κυκλωμάτων
Προσαρμοσμένη ποσότητα των οδηγήσεων
Προσαρμοσμένη δύναμη
Διευκρινισμένο τσιπ των οδηγήσεων (SAMSUNG, CREE, ή άλλο εμπορικό σήμα)
Άλλες ειδικές απαιτήσεις στις λειτουργίες

Το χαλκός-ντυμένο φύλλο πλαστικού βάσεων αργιλίου Bergquist έχει την άριστη φλόγα - καθυστερών, υψηλή μηχανική δύναμη, διαστατική σταθερότητα κ.λπ. Ειδικά έχει το πολύ καλό heatsink, το ηλεκτρομαγνητικά προστατευτικό κάλυμμα και το επιπλέον σώμα ύλης συγκολλήσεως.
Χρησιμοποιείται ευρέως για τον τροποποιητή και sparker στην πυρκαγιά για τη μοτοσικλέτα και των κινητών, οδηγήσεων δύναμης, το υγιές κιβώτιο, την ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το σύστημα κ.λπ. προστατευτικών καλυμμάτων ακουστικής.

 

Μιας στάσης υπηρεσία: Μας πέστε την ανάγκη σας όσο το δυνατόν σαφέστερη, συνήθως θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να κάνουμε όλα τα πράγματα υπολοίπου
Ελεύθερο δείγμα Θα μπορούσαμε να κάνουμε τα δείγματα δωρεάν εάν η ανάγκη σας είναι ακριβώς σαφής
Αντίγραφο PCB Μας στείλετε το δείγμα, και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα αντίγραφο που θα κέρδιζε το κόστος σας
Σχέδιο PCBA και περιφράξεων Μας πέστε την ιδέα σας και οι απαιτήσεις, οι επαγγελματικές πωλήσεις μας θα σας καταλάβουν γρήγορα και θα καταστήσουν την ανάγκη σας σαφή σε χαρτί
Κατασκευή PCB Έχουμε το machine&equipment για να κάνουμε το PCB μέσα σε 1 εβδομάδα ενώ το αρχείο gerber πρόσφερε ή επιβεβαίωσε.
Συστατικές πρόσβαση & αγορά Έχουμε τη συνεργασία με τον κατασκευαστή τσιπ πολλών τμημάτων ολοκληρωμένου κυκλώματος και των οδηγήσεων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το κόστος
Δοκιμή PCBA 100% Κάθε μονάδα θα εξεταστεί και θα γεραστεί της διαταγής σας
 

 

 

Η ανάγκη να υποδειχθούν οι κρισιμότερες πληροφορίες, οι δυναμωμένες εφαρμογές συσκευών, και η ανάγκη για τη διάρκεια προσθέτουν στην πολυπλοκότητα του σχεδίου.

 

Εκτιμάμε τη θέση μας ως αποδεικνύεται πηγαίνω-στον προμηθευτή των καινοτόμων προϊόντων και των λύσεων για τις κορυφαίες ιατρικές επιχειρήσεις προϊόντων και εξοπλισμού που ωφελούν την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων σε όλη την υδρόγειο.

 

Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τη συνεχώς αυξανόμενη απαίτηση για την αξιοπιστία, την ποιότητα, την τεκμηρίωση, και την καινοτομία προϊόντων που απαιτείται στα σημερινά σύνθετα σχέδια.

Στοιχεία επικοινωνίας
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930