Των 1,8 συνέλευση PCB μέτρα μακριών άκαμπτων οδηγήσεων που προσαρμόζεται με τα τσιπ των οδηγήσεων SMD 7030

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LZ
Πιστοποίηση: CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: Lz-RGBCB1018
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: US$0.01~US$5.50/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντιστατική τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month

Των 1,8 συνέλευση PCB μέτρα μακριών άκαμπτων οδηγήσεων με τα τσιπ των οδηγήσεων SMD 7030

 

Σήμερα, οι φωτισμοί των οδηγήσεων είναι γύρω από μας παντού στη καθημερινή ζωή μας, όλο και περισσότεροι φωτισμοί αντικαθίστανται από τις λύσεις των οδηγήσεων (εκπέμπουσα φως δίοδος). LZ έχει συμμετεχθεί στις εκατοντάδες και χιλιάδες προγράμματα φωτισμού των οδηγήσεων, με την παροχή του PCB των οδηγήσεων και επίσης της υπηρεσίας συνελεύσεων PCB των οδηγήσεων.

 

Η συνέλευση PCB των οδηγήσεών μας είχε καλύψει και τις δύο άκρες του φάσματος μεγέθους των οδηγήσεων κατηγορίας φωτισμού, συγκεντρώνοντας μερικών από το μεγαλύτερο (longboards 1.8meter) και μερικών από τις εφαρμογές φωτισμού των μικρότερων οδηγήσεων που χρησιμοποίησαν στα ιατρικά ενδοσκόπια.

 

 

Ενώ υπάρχουν ακόμα εφαρμογές που χρησιμοποιούν το υλικό CEM υλικό βάσεων PCB 3 και FR 4 για να χτίσουν το PCB των οδηγήσεων, εντούτοις, το των δημοφιλέστερων οδηγήσεων είναι ακόμα πυρήνας PCBs μετάλλων, όπως το αργίλιο, και μερικά από το κράμα χαλκού χρήσης εφαρμογής υψηλών σημείων.

Η συνέλευση PCB των οδηγήσεων μπορεί να είναι προκλητική επειδή ο πυρήνας PCBs μετάλλων (κράμα αργιλίου και χαλκού) σχεδιάζεται για να διευθύνει τη θερμότητα μακρυά από τα μαξιλάρια ύλης συγκολλήσεως επειδή το αργίλιο και ο χαλκός έχουν τη καλή απόδοση στη μεταφορά θερμότητας. Εάν η διαδικασία συνελεύσεων PCB των οδηγήσεών σας δεν είναι ακριβής, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να διατρυπηθεί με τις ατέλειες, όπως οι φτωχές ενώσεις ύλης συγκολλήσεως, η μη ευθυγράμμιση των οδηγήσεων, και τα δείχνοντας λάθη.

 

Προμηθευτής συνελεύσεων PCB των κύριων οδηγήσεών σας στην Κίνα

Είχαμε την εμπειρία συνελεύσεων PCB των μεγάλων οδηγήσεων με τα τσιπ των τοπ οδηγήσεων στο εμπορικό σήμα όπως Cree, Luxeon, Osram, η Samsung, το LG, η Σεούλ., κ.λπ. με την εφαρμογή τελών όπως η κατευθυντική, αρχιτεκτονική, ψυχαγωγία, η δενδροκηποκομία, το όχημα, και οι φορητές εφαρμογές υψηλών σημείων. Οι επιχειρήσεις συνελεύσεων PCB πολλών οδηγήσεων έχουν τη δυσκολία που τοποθετεί πολλά από το LEDs κατωτέρω, αλλά η ομάδα συνελεύσεων PCB των οδηγήσεών μας έχει αναπτύξει τις διαδικασίες για να συγκεντρώσει όλων αυτών συμπεριλαμβανομένου:

Στις εργασίες συνελεύσεων PCB των καθημερινών καταναλωτικών οδηγήσεών μας, εμείς επίσης γνωστός με τα τσιπ των ταϊβανικών οδηγήσεων στο εμπορικό σήμα όπως Everlight, lite-επάνω, και τα τσιπ των τοπικών της Κίνας οδηγήσεων ηπειρωτικών χωρών στο εμπορικό σήμα όπως Hongli. Ο μηχανικός της ομάδας συνελεύσεων PCB των οδηγήσεών μας μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή των των τσιπ πιό οικονομικών οδηγήσεων που εγκαθιστούν την αίτησή σας.

 

LZ εμπιστεύεται από χιλιάδες ηλεκτρονικοί μηχανικοί στα προγράμματα συνελεύσεων PCB των οδηγήσεών τους, από τον καταναλωτή, οδήγησε το βολβό των ακριβώς στο φως ιατρικών οδηγήσεων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε από την αρχή του σταδίου σχεδίου Από τις εμπορικές οδηγήσεις πλημμυρών των βιομηχανικών οδηγήσεων υψηλής δύναμης, από τις αυτοκίνητες οδηγήσεις των στρατιωτικών οδηγήσεων, η επιχείρηση είναι η τέλεια θέση για την απαίτηση συνελεύσεων PCB των οδηγήσεών σας.

 

 Των 1,8 συνέλευση PCB μέτρα μακριών άκαμπτων οδηγήσεων που προσαρμόζεται με τα τσιπ των οδηγήσεων SMD 7030


Λεπτομερείς όροι για τη συνέλευση PCB

 

Ποσότητα Η συνέλευση όγκου PCB Prototype&Low, από 1 πίνακα σε 250, είναι για την ειδικότητα, αλλά μπορούμε να χειριστούμε τις διαταγές μέχρι 1000.
Τύπος συνέλευσης THD (συσκευή μέσω-τρυπών), SMT (τεχνολογία επιφάνεια-υποστηριγμάτων), SMT & THD ανάμιξαν, Double-sided SMT και συνέλευση THD.
Τύπος ύλης συγκολλήσεως Υδροδιαλυτή κόλλα ύλης συγκολλήσεως, μολυβδούχος και αμόλυβδος.
Συστατικά Μέρη Passives, μικρότερο μέγεθος 0201
BGA, uBGA, QFN, ΛΑΪΚΆ, και χωρίς μόλυβδο τσιπ
Λεπτή πίσσα σε 0.8Mils
Επισκευή και Reball BGA Αφαίρεση και αντικατάσταση μερών
Συνδετήρες και τερματικά.
Γυμνό μέγεθος πινάκων Ο μικρότερος: 0.25x0.25 ίντσες Ο μεγαλύτερος: 20x20 ίντσες.
Μορφές αρχείου Μπιλ του αρχείου επιλογή-ν-θέσεων αρχείων Gerber υλικών (XYRS).
Τύπος υπηρεσίας Με το κλειδί στο χέρι, μερική με το κλειδί στο χέρι ή αποστολή.
Συστατική συσκευασία Εξέλικτρα, ταινία περικοπών, σωλήνας και δίσκος, χαλαροί μέρη και όγκος.
Χρόνος στροφής Αυθημερόν υπηρεσία στην υπηρεσία 10 ημερών.
Δοκιμή Επιθεώρηση ακτίνας X
AOI (αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση)
Δοκιμή ICT (δοκιμή -κυκλωμάτων) /Functional
 

 

Των 1,8 συνέλευση PCB μέτρα μακριών άκαμπτων οδηγήσεων που προσαρμόζεται με τα τσιπ των οδηγήσεων SMD 7030

Στοιχεία επικοινωνίας
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930