2200K PCB αστεριών των ελαφριών οδηγήσεων Cree κεριών, ειδική συνέλευση πινάκων PCB αργιλίου αστεριών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LZ
Πιστοποίηση: CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: Lz-CRECB1018
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: US$0.11~US$10.00/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντιστατική τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month

Οδηγημένη Cree 2200K συνέλευση πινάκων PCB αργιλίου αστεριών κεριών ελαφριά ειδική

 

Το PCB απαιτείται για την υποστήριξη υλικού οποιουδήποτε είδους προϊόντος ηλεκτρονικής. Αυτό είναι συχνά υπό μορφή πίνακα ή κάρτας που γίνεται από το σκληρό πλαστικό ή λεπτό μέταλλο γνωστό συχνά ως μονωτής. Τα τσιπ των ηλεκτρονικών συστατικών εγκαθίστανται σε αυτόν τον πίνακα ή την κάρτα. Το PCB μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μικρή συσκευή όπως το κινητό τηλέφωνο στις μεγαλύτερες συσκευές ηλεκτρονικής όπως τη TV και τον υπολογιστή. Το PCB που δεν έχει τοποθετηθεί με οποιαδήποτε συσκευή είναι γνωστό ως PCB επειδή είναι ακατέργαστο αλλά όταν τοποθετούνται τα συστατικά είναι γνωστό ως συνέλευση PCB.

 

Γιατί είναι η συνέλευση PCB σημαντική;

 

Το σε ολόκληρο κόσμο, η τεχνολογία βελτιώνεται μάλλον γρήγορα και τόσες πολλές βελτιώσεις συνεχίζονται στις διαδικασίες των περισσότερων εξοπλισμών ηλεκτρονικής που τόσο πολλοί των παλαιών ηλεκτρονικών προϊόντων γίνονται ξεπερασμένοι και τα μέρη ή τα συστατικά είναι μη διαθέσιμα. Σε αυτό το σημείο να είναι σημαντικό να ληφθεί ένα νέο μοντέλο ή να αναβαθμιστεί το τρέχον πρότυπο των προϊόντων ηλεκτρονικής είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο.

 

Η τιμή μεταπώλησης των ξεπερασμένων προτύπων είναι εξαιρετικά - χαμηλός έτσι όταν αλλάζουν τη συνέλευση PCB και η πιό πρώην κάρτα ή πίνακας PCB που εγκαθίστανται με τα πιό πρόσφατα τσιπ έπειτα που η συσκευή αναβαθμίζεται συνήθως σε φτηνότερη τιμή παρά την αγορά ενός νέου μοντέλου. Τέτοιοι πίνακες έρχονται με τρεις τύπους όπως ενιαία ή διπλά πλαισιωμένο και πολυ που βάζουν σε στρώσεις.

 

Οι χρήσεις του PCB για τις οδηγήσεις έχουν αυξηθεί επίσης σημαντικά αυτές τις μέρες. Η έκρηξη των οδηγήσεων έχει αλλάξει συνολικά τη βιομηχανία φωτισμού, και τη σφαιρική επεξεργασία PCB για το ηλεκτρονικό τμήμα κατασκευής. Ο Ray PCB αναγνώρισε την ελλοχεύουσα αύξηση της φωτισμός-κατηγορίας LEDs πριν από πολλά χρόνια, και καθιέρωσαν τις εμπιστευμένες συνεργασίες με πολλούς από τους μηχανικούς των καλύτερων οδηγήσεων PCB. Τέτοιες σημαντικές σχέσεις έχουν επιφέρει πολλές ευκαιρίες να δημιουργηθούν τα πρωτότυπα, η βοήθεια έξω με την ανάπτυξη και η εξέλιξη του προϊόντος, και να δημιουργηθούν οι ενότητες μερών, και οι υποσυγκεντρώσεις στα φω'τα των οδηγήσεων συνήθειας. Οι εμπειρογνώμονες συνελεύσεων PCB των οδηγήσεών τους έχουν την ευρεία εμπειρία. Συνδυασμένος με τη μεγάλη ταχύτητά τους τοποθετήστε την τεχνολογία, έτσι παίρνετε καλύτερη συνέλευση για τα φω'τα των επιτυχών υψηλής ποιότητας οδηγήσεων. Έχουν παραγάγει σχεδόν κάθε φω'τα των οδηγήσεων διαθέσιμα στην αγορά.

 

Υποστηριγμένοι με τους επαγγελματίες, ενδιαφέρονται για την παροχή μιας απίστευτης σειράς της συνέλευσης των οδηγήσεων PCB στους ενδεχόμενους πελάτες. Προσφέρουν τη συνέλευση PCB των οδηγήσεων στις διάφορες προδιαγραφές που ικανοποιούν στην ανάγκη του προστάτη. Εάν θέλετε τη νέα επιχείρηση έναρξης η υπηρεσία συνελεύσεων PCB τους μπορεί να δώσει την ευκαιρία. Παρέχουν τη συνέλευση PCB για τα συστατικά όπως των οδηγήσεων, το κύτταρο, η εξάρτηση, το σώμα, οι ενότητες, και πολλές άλλες. Εστιάζουν μόνο στην παραγωγή και την ποιότητα βασισμένες στον προϋπολογισμό πελατών.

2200K PCB αστεριών των ελαφριών οδηγήσεων Cree κεριών, ειδική συνέλευση πινάκων PCB αργιλίου αστεριώνΠρομηθευτής συνελεύσεων PCB των κύριων οδηγήσεών σας στην Κίνα

Είχαμε την εμπειρία συνελεύσεων PCB των μεγάλων οδηγήσεων με τα τσιπ των τοπ οδηγήσεων στο εμπορικό σήμα όπως Cree, Luxeon, Osram, η Samsung, το LG, η Σεούλ., κ.λπ. με την εφαρμογή τελών όπως η κατευθυντική, αρχιτεκτονική, ψυχαγωγία, η δενδροκηποκομία, το όχημα, και οι φορητές εφαρμογές υψηλών σημείων. Οι επιχειρήσεις συνελεύσεων PCB πολλών οδηγήσεων έχουν τη δυσκολία που τοποθετεί πολλά από το LEDs κατωτέρω, αλλά η ομάδα συνελεύσεων PCB των οδηγήσεών μας έχει αναπτύξει τις διαδικασίες για να συγκεντρώσει όλων αυτών συμπεριλαμβανομένου:

Στις εργασίες συνελεύσεων PCB των καθημερινών καταναλωτικών οδηγήσεών μας, εμείς επίσης γνωστός με τα τσιπ των ταϊβανικών οδηγήσεων στο εμπορικό σήμα όπως Everlight, lite-επάνω, και τα τσιπ των τοπικών της Κίνας οδηγήσεων ηπειρωτικών χωρών στο εμπορικό σήμα όπως Hongli. Ο μηχανικός της ομάδας συνελεύσεων PCB των οδηγήσεών μας μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή των των τσιπ πιό οικονομικών οδηγήσεων που εγκαθιστούν την αίτησή σας.

 

LZ εμπιστεύεται από χιλιάδες ηλεκτρονικοί μηχανικοί στα προγράμματα συνελεύσεων PCB των οδηγήσεών τους, από τον καταναλωτή, οδήγησε το βολβό των ακριβώς στο φως ιατρικών οδηγήσεων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε από την αρχή του σταδίου σχεδίου Από τις εμπορικές οδηγήσεις πλημμυρών των βιομηχανικών οδηγήσεων υψηλής δύναμης, από τις αυτοκίνητες οδηγήσεις των στρατιωτικών οδηγήσεων, η επιχείρηση είναι η τέλεια θέση για την απαίτηση συνελεύσεων PCB των οδηγήσεών σας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930