Συνέλευση PCB ενότητας των στρογγυλών κυκλικών οδηγήσεων SMD με αναγνωρισμένα τα UL συστατικά

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LZ
Πιστοποίηση: CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: Lz-SLM-10
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: US$3.45/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντιστατική τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month
Όνομα Προϊόντος: Κυκλική ενότητα οδηγήσεων Χρώμα: Λευκό
Χαρακτηριστικό ρεύμα, μΑ: 300mA Χαρακτηριστική τάση: 39V
Εξουσία: 12W LED Ποσότητα: 48pcs
Εγγύηση: 3 χρόνια εφαρμογή: Γραμμικά και φω'τα επιτροπής

Κυκλική συνέλευση PCB ενότητας των στρογγυλών οδηγήσεων με αναγνωρισμένα τα UL συστατικά

 

LZ προσφέρει τις ενότητες ποικίλων σταθερών τρεχουσών οδηγήσεων για να προσαρμόσει τους διάφορους τύπους λουρίδων, troffer, downlight, και εφαρμογών προσαρτημάτων συνήθειας. Κατασκευάζουμε τις ενότητες των οδηγήσεων βασισμένες στις ελαφριές κατηγορίες παραγωγής, καθώς επίσης και οι ενότητες εστίασαν στη μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα. LZ παρέχει ακόμη και, σύμφωνος, ανάβοντας με τις διαμορφώσεις ενότητας των ορθογώνιων, τετραγωνικών, και κυκλικών οδηγήσεών μας. Με τη χρησιμοποίηση ενός πυρήνα μετάλλων PCB, οι ενότητες των οδηγήσεών μας χρησιμοποιούν μια χαμηλή λειτουργούσα θερμοκρασία για να παραγάγουν μια φωτεινή ελαφριά παραγωγή καθώς επίσης και μια μακρύτερη ζωή.

Οι ενότητες των γραμμικών οδηγήσεων LZ είναι η τέλεια λύση για την αναβάθμιση των υπαρχόντων γραμμικών φθορισμού κοu'φωμάτων. Πολλές εφαρμογές όπως τα νοσοκομεία, οι μαγαζί λιανικής πώλησης υψηλών σημείων, και οι εγκαταστάσεις εκτύπωσης χρειάζονται ένα υψηλότερο CRI για να ενισχύσουν την εμφάνιση χρώματος. Οι ενότητες των γραμμικών οδηγήσεών μας είναι διαθέσιμες το 80 και το 90 CRI, ανάλογα με την εφαρμογή πρέπει να επιδείξει το αληθινό χρώμα των προϊόντων.

Οφέλη ενότητας οδηγήσεων

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

 

 

Κάνουμε την ενότητα PCB των οδηγήσεων συνήθειας στις απαιτήσεις σας:


Προσαρμοσμένη διάμετρος
Προσαρμοσμένο σχέδιο κυκλωμάτων
Προσαρμοσμένη ποσότητα των οδηγήσεων
Προσαρμοσμένη δύναμη
Διευκρινισμένο τσιπ των οδηγήσεων (SAMSUNG, CREE, ή άλλο εμπορικό σήμα)
Άλλες ειδικές απαιτήσεις στις λειτουργίες
Το χαλκός-ντυμένο φύλλο πλαστικού βάσεων αργιλίου Bergquist έχει την άριστη φλόγα - καθυστερών, υψηλή μηχανική δύναμη, διαστατική σταθερότητα κ.λπ. Ειδικά έχει το πολύ καλό heatsink, το ηλεκτρομαγνητικά προστατευτικό κάλυμμα και το επιπλέον σώμα ύλης συγκολλήσεως.
Χρησιμοποιείται ευρέως για τον τροποποιητή και sparker στην πυρκαγιά για τη μοτοσικλέτα και των κινητών, οδηγήσεων δύναμης, το υγιές κιβώτιο, την ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το σύστημα κ.λπ. προστατευτικών καλυμμάτων ακουστικής.
 

Μιας στάσης υπηρεσία: Μας πέστε την ανάγκη σας όσο το δυνατόν σαφέστερη, συνήθως θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να κάνουμε όλα τα πράγματα υπολοίπου
Ελεύθερο δείγμα Θα μπορούσαμε να κάνουμε τα δείγματα δωρεάν εάν η ανάγκη σας είναι ακριβώς σαφής
Αντίγραφο PCB Μας στείλετε το δείγμα, και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα αντίγραφο που θα κέρδιζε το κόστος σας
Σχέδιο PCBA και περιφράξεων Μας πέστε την ιδέα σας και οι απαιτήσεις, οι επαγγελματικές πωλήσεις μας θα σας καταλάβουν γρήγορα και θα καταστήσουν την ανάγκη σας σαφή σε χαρτί
Κατασκευή PCB Έχουμε το machine&equipment για να κάνουμε το PCB μέσα σε 1 εβδομάδα ενώ το αρχείο gerber πρόσφερε ή επιβεβαίωσε.
Συστατικές πρόσβαση & αγορά Έχουμε τη συνεργασία με τον κατασκευαστή τσιπ πολλών τμημάτων ολοκληρωμένου κυκλώματος και των οδηγήσεων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το κόστος
Δοκιμή PCBA 100% Κάθε μονάδα θα εξεταστεί και θα γεραστεί της διαταγής σας
 

 
 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930