ενότητα αστεριών των οδηγήσεων υψηλής πυκνότητας πινάκων PCB φωτισμού των οδηγήσεων 6500K Cree XLamp XHP35

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LZ
Πιστοποίηση: CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: Lz-T6PCB011
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: US$0.11~US$10.00/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντιστατική τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month

ενότητα αστεριών των οδηγήσεων υψηλής πυκνότητας 6500K Cree XLamp XHP35 με RoHS UL υποχωρητικό

 

Περιγραφή

50 τοις εκατό περισσότερη ελαφριά παραγωγή από τις προηγούμενες οδηγήσεις ενιαίος-κύβων υψηλός-εκτέλεσης Cree!

Οι οδηγήσεις Cree XLamp® XHP35 φέρνουν τη υψηλή επίδοση της υψηλής δύναμης LEDs Cree στο ίχνος XP, καθορίζοντας ακόμη μια φορά νέα πρότυπα για την απόδοση που παραδίδεται σε 3,45 X 3.45mm εκπομπός. Αυτή η βελτίωση πραγματοποιείται με τη χρησιμοποίηση του κύβου σημαντικής 12V μονολιθικού δύναμης που στηρίζεται στην καινοτόμο αρχιτεκτονική Cree και που επιτρέπεται με την πλατφόρμα τεχνολογίας SC5. Αυτός ο εκπομπός υψηλής πυκνότητας βελτιστοποιείται για να επιτρέψει τα νέα σχέδια και τις χαμηλότερες δαπάνες συστημάτων σημαντικά.

 

ενότητα αστεριών των οδηγήσεων υψηλής πυκνότητας πινάκων PCB φωτισμού των οδηγήσεων 6500K Cree XLamp XHP35

 

Αστέρι MCPCB οδηγήσεων

Προσφέρουμε το XHP35 σε τυποποιημένες δύο εκδόσεις του (MCPCB) πινάκων κυκλωμάτων μετάλλων μας τυπωμένες πυρήνας: ένας ενιαίος (1-σε: 1 οδηγήσεις) και τριπλός (3-σε: 3 LEDs) MCPCB. Το 1 - επάνω είναι μια ενιαία επανακυκλοφορία των οδηγήσεων XHP35 που συγκολλάται σε ένα 20mm εξαγωνικό (αστέρι των οδηγήσεων) MCPCB. Ο πίνακας καθιστά τη συνδέοντας δύναμη και πολλαπλάσιο LEDs μαζί ευκολότερες με τη συμπερίληψη τεσσάρων μεγάλων μαξιλαριών ύλης συγκολλήσεως για τις εύκολες συνδέσεις ύλης συγκολλήσεως. Η 3-επάνω έκδοση περιλαμβάνει τριών (3) XHP35 LEDs την επανακυκλοφορία που συγκολλάται σωρηδόν σε ένα 20mm εξαγωνικό MCPCB. Ο 3-επάνω πίνακας έχει δύο μαξιλάρια ύλης συγκολλήσεως για τις συνδέσεις, που τοποθετούν τις τρύπες για τη δευτεροβάθμια οπτική carclo και μια κεντρική τρύπα για τα καλώδια ή που εξασφαλίζουν το αστέρι των οδηγήσεων σε ένα heatsink. Πάρτε τη σημείωση ότι εάν επιθυμείτε για το LEDs να είστε παράλληλα, εσείς μπορεί να ζητήσει αυτό, και θα αφαιρέσουμε τους άλτες στο αστέρι έτσι ώστε κάθε ένα από τα 3 LEDs είναι χωριστά προσπελάσιμο.

 

 
Κάνουμε προσαρμοσμένο PCB&PCBA των οδηγήσεων στις απαιτήσεις σας.
 
Προσαρμοσμένη διάσταση
Προσαρμοσμένο σχέδιο κυκλωμάτων
Προσαρμοσμένη ποσότητα των οδηγήσεων 
Προσαρμοσμένη δύναμη
Διευκρινισμένο τσιπ των οδηγήσεων (SAMSUNG, CREE, ή άλλο εμπορικό σήμα)
Άλλες ειδικές απαιτήσεις στις λειτουργίες
 
Το χαλκός-ντυμένο φύλλο πλαστικού βάσεων αργιλίου Bergquist έχει την άριστη φλόγα - καθυστερών, υψηλή μηχανική δύναμη, διαστατική σταθερότητα κ.λπ. Ειδικά έχει το πολύ καλό heatsink, το ηλεκτρομαγνητικά προστατευτικό κάλυμμα και το επιπλέον σώμα ύλης συγκολλήσεως.
Χρησιμοποιείται ευρέως για τον τροποποιητή και sparker στην πυρκαγιά για τη μοτοσικλέτα και των κινητών, οδηγήσεων δύναμης, το υγιές κιβώτιο, την ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το σύστημα κ.λπ. προστατευτικών καλυμμάτων ακουστικής.

Μιας στάσης υπηρεσία: Μας πέστε την ανάγκη σας όσο το δυνατόν σαφέστερη, συνήθως θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να κάνουμε όλα τα πράγματα υπολοίπου
Ελεύθερο δείγμα Θα μπορούσαμε να κάνουμε τα δείγματα δωρεάν εάν η ανάγκη σας είναι ακριβώς σαφής
Αντίγραφο PCB Μας στείλετε το δείγμα, και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα αντίγραφο που θα κέρδιζε το κόστος σας
Σχέδιο PCBA και περιφράξεων Μας πέστε την ιδέα σας και οι απαιτήσεις, οι επαγγελματικές πωλήσεις μας θα σας καταλάβουν γρήγορα και θα καταστήσουν την ανάγκη σας σαφή σε χαρτί
Κατασκευή PCB Έχουμε το machine&equipment για να κάνουμε το PCB μέσα σε 1 εβδομάδα ενώ το αρχείο gerber πρόσφερε ή επιβεβαίωσε.
Συστατικές πρόσβαση & αγορά Έχουμε τη συνεργασία με τον κατασκευαστή τσιπ πολλών τμημάτων ολοκληρωμένου κυκλώματος και των οδηγήσεων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το κόστος
Δοκιμή PCBA 100% Κάθε μονάδα θα εξεταστεί και θα γεραστεί της διαταγής σας

 
 
 
ενότητα αστεριών των οδηγήσεων υψηλής πυκνότητας πινάκων PCB φωτισμού των οδηγήσεων 6500K Cree XLamp XHP35

Στοιχεία επικοινωνίας
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930