Luxeon Γ 7 - ΕΠΆΝΩ ελαφριά ενότητα 40mm πινάκων κυκλωμάτων των οδηγήσεων ουδέτερο άσπρο 4000K

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LZ
Πιστοποίηση: CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: Lz-T6PCB012
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: US$0.11~US$10.00/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντιστατική τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month

40mm ουδέτερος λευκός Luxeon Γ κυκλικός πίνακας ενότητας των 7-επάνω οδηγήσεων ελαφρύς
 
Περιγραφή
 
Η 7-επάνω ελαφριά ενότητα των οδηγήσεων Luxeon Γ είναι μια συμπαγής, υψηλή μονάδα λούμεν που προσφέρει τις ευχαριστίες στις 7 διόδους Luxeon Γ που χρησιμοποιεί. Η ενότητα είναι ιδιαίτερα αποδοτική, outputting κατά προσέγγιση 117 μονάδες λούμεν ανά Watt! Αυτή η υψηλή ελαφριά ενότητα των οδηγήσεων φωτεινότητας είναι μεγάλη για τις κατοικημένες εφαρμογές φωτισμού και είναι βέλτιστη για τον αρχιτεκτονικό φωτισμό, το φωτισμό ψυχαγωγίας και τους προσωπικούς λαμπτήρες.
Οι δίοδοι Luxeon Γ σχεδιάζονται για την ομαλή μίξη χρώματος και τη μέγιστη διάτρηση μονάδων λούμεν. Η γραμμή Luxeon Γ έχει ένα εστιακό μήκος για όλα τα χρώματα, το οποίο παρέχει τα συνεπή σχέδια ακτινοβολίας από τη δευτεροβάθμια οπτική και μεγιστοποιεί την οπτική αποδοτικότητα. Χάρι στο χαμηλό σχέδιο θόλων, το αποτελεσματικό μέγεθος πηγής κρατιέται μικρό ακόμα βελτιώνοντας την ελαφριά εξαγωγή. Η έξοχη μικρή συσκευασία 2x2mm2 επιτρέπει την πυκνή συσκευασία - ως εκ τούτου 7 μας επάνω στη σειρά» πίνακας διαμέτρων 1,57!
 
7-επάνω στο σχέδιο MCPCB
 
Ο τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων μετάλλων πυρήνας το (MCPCB) είναι 1,57» στη διάμετρο και κάθεται σε 0,118» ψηλά. Επτά δίοδοι Luxeon Γ είναι επανακυκλοφορία που συγκολλάται επάνω σε αυτό το ηλεκτρικά απομονωμένο MCPCB.
 
Οι επτά δίοδοι τακτοποιούνται σε ένα κύκλωμα σειράς χάρι στους επί του σκάφους άλτες. Αυτό το κάνει έτσι υπάρχει μια άνοδος και κάθοδος για την εισαγωγή δύναμης όπως φαίνεται. Ο πίνακας μπορεί να προσαρμοστεί έτσι κάθε οδηγήσεις είναι χωριστά προσπελάσιμες επίσης, εάν θα θέλατε ένα παράλληλο κύκλωμα παρακαλώ μας έρχεστε σε επαφή με άμεσα. Οι τεχνικές προδιαγραφές βρίσκονται κατωτέρω για τη σωρηδόν 7-επάνω ενότητα των οδηγήσεων.
Χρώματα
 
Οι 7-επάνω οδηγήσεις προσφέρονται αυτήν την περίοδο στο ουδέτερο λευκό, 4000K. Οι ελάχιστες διαταγές μπορούν να ισχύσουν, αλλά το Luxeon Γ είναι επίσης διαθέσιμο σε: Μακριά κόκκινος, βαθιά - κόκκινο, κόκκινο, κόκκινο πορτοκάλι, Amber, PC Amber, μέντα, ασβέστης, πράσινο, κυανό, μπλε και βασιλικό μπλε.
 

Απόλυτες μέγιστες εκτιμήσεις για τις άσπρες οδηγήσεις

ΠαράμετροςΜέγιστη απόδοση
ΣΥΝΕΧΕΣ μπροστινό ρεύμα (μΑ)1225mA
Η αιχμή παλλόταν προς τα εμπρός το ρεύμα (μΑ)1500mA
Ευαισθησία ESD (ANSI/ESDA/JEDEC js-001-2012)Κατηγορία 3B
Θερμοκρασία συνδέσεων οδηγήσεων (συνεχές ρεύμα & σφυγμός)135°C
Θερμοκρασία αποθήκευσης οδηγήσεων-40°C - 135°C
Θερμοκρασία συγκόλλησηςJEDEC 020c 260°C
Επιτρεπόμενοι κύκλοι επανακυκλοφορίας3
Αντίστροφη τάση (Βρ)Το Luxeon Γ LEDs δεν έχει ως σκοπό να οδηγηθεί στην αντίστροφη προκατάληψη

 
 
Κάνουμε προσαρμοσμένο PCB&PCBA των οδηγήσεων στις απαιτήσεις σας.
 
Προσαρμοσμένη διάσταση
Προσαρμοσμένο σχέδιο κυκλωμάτων
Προσαρμοσμένη ποσότητα των οδηγήσεων 
Προσαρμοσμένη δύναμη
Διευκρινισμένο τσιπ των οδηγήσεων (SAMSUNG, CREE, ή άλλο εμπορικό σήμα)
Άλλες ειδικές απαιτήσεις στις λειτουργίες
 
Το χαλκός-ντυμένο φύλλο πλαστικού βάσεων αργιλίου Bergquist έχει την άριστη φλόγα - καθυστερών, υψηλή μηχανική δύναμη, διαστατική σταθερότητα κ.λπ. Ειδικά έχει το πολύ καλό heatsink, το ηλεκτρομαγνητικά προστατευτικό κάλυμμα και το επιπλέον σώμα ύλης συγκολλήσεως.
Χρησιμοποιείται ευρέως για τον τροποποιητή και sparker στην πυρκαγιά για τη μοτοσικλέτα και των κινητών, οδηγήσεων δύναμης, το υγιές κιβώτιο, την ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το σύστημα κ.λπ. προστατευτικών καλυμμάτων ακουστικής.
 

Μιας στάσης υπηρεσία:Μας πέστε την ανάγκη σας όσο το δυνατόν σαφέστερη, συνήθως θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να κάνουμε όλα τα πράγματα υπολοίπου
Ελεύθερο δείγμαΘα μπορούσαμε να κάνουμε τα δείγματα δωρεάν εάν η ανάγκη σας είναι ακριβώς σαφής
Αντίγραφο PCBΜας στείλετε το δείγμα, και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα αντίγραφο που θα κέρδιζε το κόστος σας
Σχέδιο PCBA και περιφράξεωνΜας πέστε την ιδέα σας και οι απαιτήσεις, οι επαγγελματικές πωλήσεις μας θα σας καταλάβουν γρήγορα και θα καταστήσουν την ανάγκη σας σαφή σε χαρτί
Κατασκευή PCBΈχουμε το machine&equipment για να κάνουμε το PCB μέσα σε 1 εβδομάδα ενώ το αρχείο gerber πρόσφερε ή επιβεβαίωσε.
Συστατικές πρόσβαση & αγοράΈχουμε τη συνεργασία με τον κατασκευαστή τσιπ πολλών τμημάτων ολοκληρωμένου κυκλώματος και των οδηγήσεων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το κόστος
Δοκιμή PCBA 100%Κάθε μονάδα θα εξεταστεί και θα γεραστεί της διαταγής σας

 
 
 
Luxeon Γ 7 - ΕΠΆΝΩ ελαφριά ενότητα 40mm πινάκων κυκλωμάτων των οδηγήσεων ουδέτερο άσπρο 4000K

Στοιχεία επικοινωνίας
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930