Ο συνδυασμένος φωτισμός οδήγησε το εύκαμπτο PCB, εύκαμπτη οδηγημένη επιτροπή κυκλωμάτων 108LM/W 80 CRI

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LZ
Πιστοποίηση: CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: Lz-FLP021
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000pcs
Τιμή: US$0.01~US$1.00/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντιστατική τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T, PAYPAL
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/month
Όνομα Προϊόντος: Πίνακας PCB των οδηγήσεων τομέα Αποδοτικότητα: 108LM το /W
CRI: 80 Μέγεθος: R=279MM
LED Ποσότητα: 60pcs Τύπος: Σταθερό ρεύμα
ανοχή πάχους: ±10% εφαρμογή: Backlighting για τη διαφήμιση, λέξεις φουσκαλών αναδρομικά φωτισμένες, σημάδια των οδηγήσεων

R=279mm πίνακας PCB των εύκαμπτων οδηγήσεων τομέα με 60pcs Samsung 2835 SMD LEDs 6500K για το συνδυασμένο φωτισμό

 

Πίνακας PCBA οδηγήσεων,

Σταθερό ρεύμα

Samsung2835 SMD,

12X5 LEDs, 

R= 279mm

6500K

 

Εφαρμογή:

 

1. Ανώτατα φω'τα

2. Ελαφρύς-κιβώτιο διαφημίσεων

3. Εμπορικές συσκευές φωτισμού

4. Φω'τα καναλιών

5. Λαμπτήρες Troffer
6. Αρχιτεκτονικός φωτισμός
7. Διακοσμητικός φωτισμός

8. Φω'τα επιτροπής

9. Κάτω φω'τα

 
Κάνουμε προσαρμοσμένο PCB&PCBA των οδηγήσεων στις απαιτήσεις σας.
 
Προσαρμοσμένη διάσταση
Προσαρμοσμένο σχέδιο κυκλωμάτων
Προσαρμοσμένη ποσότητα των οδηγήσεων 
Προσαρμοσμένη δύναμη
Διευκρινισμένο τσιπ των οδηγήσεων (SAMSUNG, CREE, ή άλλο εμπορικό σήμα)
Άλλες ειδικές απαιτήσεις στις λειτουργίες
 
Το χαλκός-ντυμένο φύλλο πλαστικού βάσεων αργιλίου Bergquist έχει την άριστη φλόγα - καθυστερών, υψηλή μηχανική δύναμη, διαστατική σταθερότητα κ.λπ. Ειδικά έχει το πολύ καλό heatsink, το ηλεκτρομαγνητικά προστατευτικό κάλυμμα και το επιπλέον σώμα ύλης συγκολλήσεως.
Χρησιμοποιείται ευρέως για τον τροποποιητή και sparker στην πυρκαγιά για τη μοτοσικλέτα και των κινητών, οδηγήσεων δύναμης, το υγιές κιβώτιο, την ενότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και το σύστημα κ.λπ. προστατευτικών καλυμμάτων ακουστικής.

 

Μιας στάσης υπηρεσία: Μας πέστε την ανάγκη σας όσο το δυνατόν σαφέστερη, συνήθως θα μπορούσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να κάνουμε όλα τα πράγματα υπολοίπου
Ελεύθερο δείγμα Θα μπορούσαμε να κάνουμε τα δείγματα δωρεάν εάν η ανάγκη σας είναι ακριβώς σαφής
Αντίγραφο PCB Μας στείλετε το δείγμα, και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα αντίγραφο που θα κέρδιζε το κόστος σας
Σχέδιο PCBA και περιφράξεων Μας πέστε την ιδέα σας και οι απαιτήσεις, οι επαγγελματικές πωλήσεις μας θα σας καταλάβουν γρήγορα και θα καταστήσουν την ανάγκη σας σαφή σε χαρτί
Κατασκευή PCB Έχουμε το machine&equipment για να κάνουμε το PCB μέσα σε 1 εβδομάδα ενώ το αρχείο gerber πρόσφερε ή επιβεβαίωσε.
Συστατικές πρόσβαση & αγορά Έχουμε τη συνεργασία με τον κατασκευαστή τσιπ πολλών τμημάτων ολοκληρωμένου κυκλώματος και των οδηγήσεων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το κόστος
Δοκιμή PCBA 100% Κάθε μονάδα θα εξεταστεί και θα γεραστεί της διαταγής σας

 
 
 
Πυρήνες PCB
Οι μηχανικοί σχεδιάζουν τους τυπωμένους πίνακες κυκλωμάτων για να εργαστούν καλύτερα μέσα στην ιδιαίτερη αίτησή τους. Τα σχέδια μπορούν να διευκρινίσουν τη φύση του κυκλώματος, του υλικού επιστρώματος PCB, του μεγέθους του PCB και ποικίλων άλλων ιδιοτήτων. Μια από τις πιό βασικές ιδιότητες στην αλλαγή, εντούτοις, είναι ο πυρήνας του πίνακα κυκλωμάτων.
Οι βάσεις PCB έρχονται σε ποικίλα υλικά, που περιλαμβάνουν:

Όταν οι θερμικές ιδιότητες δεν είναι όπως σημαντικές, FR-4 ή οι εποξικές βάσεις είναι πιό κοινά, όπως αυτές τείνουν να είναι σχετικά λιγότερο ακριβές. Εντούτοις, όταν οι θερμικές ιδιότητες είναι σημαντικές για την κατάλληλη λειτουργία του τελικού προϊόντος, τυπωμένοι οι μέταλλο-πυρήνας πίνακες κυκλωμάτων είναι πιθανώς η λύση.
Περίπου αργίλιο PCBs
Ο πιό κοινός μεταξύ τυπωμένων των μέταλλο-πυρήνας πινάκων κυκλωμάτων είναι το PCB αργιλίου. Αυτός ο τύπος τυπωμένου πίνακα κυκλωμάτων χτίζεται πάνω από μια βάση κραμάτων αργιλίου, αντί μιας βάσης φίμπεργκλας. Το κράμα αποτελείται συνήθως από έναν συνδυασμό μαγνήσιου, αργιλίου και silumin, που αλλάζει τις ιδιότητες του μετάλλου για να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες της εφαρμογής.
Όλο το αργίλιο PCBs αποτελείται από τα ακόλουθα στρώματα:

Αυτά τα στρώματα εμφανίζονται σε οποιοδήποτε αριθμό παραλλαγών, με ένα ή περισσότερα θερμικά και στρώματα κυκλωμάτων ανάλογα με την ιδιαίτερη εφαρμογή. Τα στρώματα που απαριθμούνται επίσης δανείζουν διάφορα διαφορετικά οφέλη στο αργίλιο PCBs, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο σε διάφορες βασικές βιομηχανίες.
 
Τύποι PCB αργιλίου
Υπάρχουν πολυάριθμοι τρόποι που τα στρώματα μπορούν ανωτέρω να αλλάξουν για να δημιουργήσουν τα νέα σχέδια PCB. Κάθε μια από αυτές τις παραλλαγές οδηγεί στις ελαφρώς διαφορετικές ιδιότητες του PCB, που καθιστούν το καταλληλότερο για μερικές βιομηχανίες και εφαρμογές πέρα από άλλες.
Μερικοί τύποι αργιλίων PCBs περιλαμβάνουν:

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930