ενότητα 48V 9347LM IP66 φωτεινών σηματοδοτών των οδηγήσεων 50W 60W για το φως σηράγγων τοπίων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: LZ
Πιστοποίηση: CE,RoHS
Αριθμό μοντέλου: Lz-str02-60
Ποσότητα παραγγελίας min: 100
Τιμή: US$14/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: Καθολικό χαρτοκιβώτιο εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 7 ~ 10 Ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

πηγή φωτός ενότητας των οδηγήσεων 50W 60W για το φως σηράγγων φωτεινών σηματοδοτών τοπίων ή τον προβολέα

 

LZ οι οδηγήσεις είναι η επιχείρηση προσφέρουν ειδικά την ενότητα φωτεινών σηματοδοτών των οδηγήσεων συνήθειας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, όπως το τσιπ των διαφορετικών οδηγήσεων, η ειδική ισχύς ή η τάση κ.λπ.

 

Δύναμη: 50W 60W

Τσιπ οδηγήσεων: Cree, Philips, Osram, Epistar, Sanan

Τάση: Συνεχές ρεύμα 48V

Ρεύμα: 1040mA~1250mA

Στεγανοποιήστε: IP66

Φωτεινότητα: 9347LM

 

 

Πρότυπο Εργασία VAC Κύκλωμα Αποδοτικότητα CREE Osram Epistar
50W 48V 1050mA±5% 2 σειρές 14 παράλληλος 155lm/w 155lm/w 150lm/w 155lm/w
60W 48V 1250mA±5% 2 σειρές 14 παράλληλος 150lm/w 150lm/w 145lm/w 150lm/w

 

Ένας φωτεινός σηματοδότης των οδηγήσεων είναι ένα ενσωματωμένο φως που χρησιμοποιεί τις εκπέμπουσες φως διόδους (οδηγήσεις) ως πηγή φωτός του. Αυτοί θεωρούνται ενσωματωμένα φω'τα επειδή, στις περισσότερες περιπτώσεις, η συσκευή φωτισμού και το προσάρτημα δεν είναι χωριστά μέρη. Στην κατασκευή, η ελαφριά συστάδα των οδηγήσεων σφραγίζεται σε μια επιτροπή και συγκεντρώνεται έπειτα στην επιτροπή των οδηγήσεων με ένα heatsink για να γίνει ένα ενσωματωμένο ανάβοντας προσάρτημα.

Τα διαφορετικά σχέδια έχουν δημιουργηθεί που ενσωματώνουν τους διάφορους τύπους LEDs σε ένα ελαφρύ προσάρτημα. Είτε λίγο υψηλής ισχύος LEDs είτε πολλά χαμηλής ισχύος LEDs μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η μορφή του φωτεινού σηματοδότη των οδηγήσεων εξαρτάται διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της διαμόρφωσης των οδηγήσεων, το heatsink που χρησιμοποιούνται από με το LEDs και την αισθητική προτίμηση σχεδίου.

Το Heatsinks για τους φωτεινούς σηματοδότες των οδηγήσεων είναι παρόμοιο στο σχέδιο με τα heatsinks που χρησιμοποιούνται για να δροσίσουν άλλη ηλεκτρονική όπως οι υπολογιστές. Το Heatsinks τείνει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα αυλάκια να διευκολύνει τη ροή του ζεστού αέρα μακρυά από το LEDs. Ο τομέας της ανταλλαγής θερμότητας έχει επιπτώσεις άμεσα στη διάρκεια ζωής του φωτεινού σηματοδότη των οδηγήσεων.

Η διάρκεια ζωής ενός φωτεινού σηματοδότη των οδηγήσεων καθορίζεται από την ελαφριά παραγωγή της έναντι της αρχικής προδιαγραφής σχεδίου της. Μόλις μειωθεί η φωτεινότητά της από 30 τοις εκατό, ένας φωτεινός σηματοδότης των οδηγήσεων θεωρείται στο τέλος της ζωής του.

Οι φωτεινοί σηματοδότες των περισσότερων οδηγήσεων έχουν έναν φακό στην επιτροπή των οδηγήσεων, η οποία σχεδιάζεται για να πετάξει το φως της σε ένα ορθογώνιο σχέδιο, ένα πλεονέκτημα έναντι των παραδοσιακών φωτεινών σηματοδοτών, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστικά έναν ανακλαστήρα πίσω πλευρά ενός λαμπτήρα υψηλού νατρίου. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα μεγάλο μέρος της φωτεινότητας του φωτός χάνεται και παράγει την ελαφριά ρύπανση στον αέρα και το περιβάλλον περιβάλλον. Τέτοιοι φωτεινοί σηματοδότες μπορούν επίσης να προκαλέσουν το έντονο φως για τους οδηγούς και τους πεζούς.

Ένα μειονέκτημα των επιτροπών εστίασης των οδηγήσεων είναι ότι το περισσότερο φως κατευθύνεται στο δρόμο, και το λιγότερο φως στα μονοπάτια και άλλες περιοχές. Αυτό μπορεί να εξεταστεί με την χρήση του εξειδικευμένου σχεδίου φακών και των διευθετήσιμων να τοποθετήσει βυσμάτων.

Στην εκτέλεση ενός προγράμματος φωτισμού οδών των οδηγήσεων, τα πρότυπα αυθεντιών των εύκολων οδηγήσεων απλοποιούν τη βελτιστοποίηση για τα υψηλής απόδοσης σχέδια φωτισμού. [1] αυτές οι πρακτικές εξισώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιστοποιήσουν τις εγκαταστάσεις φωτισμού οδών των οδηγήσεων προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν η ελαφριά ρύπανση, η άνεση αύξησης και η διαφάνεια, και να μεγιστοποιηθούν και η ομοιομορφία φωτισμού και η ελαφριά αποδοτικότητα χρησιμοποίησης.

ενότητα 48V 9347LM IP66 φωτεινών σηματοδοτών των οδηγήσεων 50W 60W για το φως σηράγγων τοπίων

 

 

ενότητα 48V 9347LM IP66 φωτεινών σηματοδοτών των οδηγήσεων 50W 60W για το φως σηράγγων τοπίων

ενότητα 48V 9347LM IP66 φωτεινών σηματοδοτών των οδηγήσεων 50W 60W για το φως σηράγγων τοπίων

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Owen Su

WhatsApp : +8615099910930